Închide meniul
Foto

Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune! Superba croată, complet șocată

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 11:36

Reclamă
Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune! Superba croată, complet șocată

Ivana Knoll este cea mai cunoscută suporteră de la CM 2022

Ivana Knoll, la Mondialul din Qatar / Profimediaimages

S-a aflat ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune. Chiar ea a povestit experiența trăită pe stadioanele din Qatar. Ivana Knoll (30 de ani) continuă să facă furori în timpul meciurilor de la Campionatul Mondial, acolo unde a mers pentru a-și susține țara, Croația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar rețelele sociale au fost împânzite cu pozele ei.

Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune

Ivana Knoll are motive uriașe de bucurie. Croația s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial după ce a învins Japonia la loviturile de departajare, scor 1-1 (1-3 d.l.d.).

Superba brunetă (VEZI GALERIA FOTO) a dezvăluit momentele inedite pe care le-a trăit în timp ce se afla la Campionatul Mondial. Ivana a oferit un interviu găzduit de Piers Morgan, jurnalistul preferat al lui Cristiano Ronaldo, unde a dezvăluit că spectatorii qatarezi nu s-au lăsat până nu au realizat o poză alături de ea.

“Până și femeile au venit să facem poze!”,  a spus, șocată, Ivan Knoll.

Reclamă

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a arătat extrem de bucuroasă că a putut să se îmbrace exact cum și-a dorit, în ciuda regulilor extrem de stricte impuse pe stadioanele din Qatar, în general.

“Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, în interviul cu Piers Morgan.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Ivana Knoll, superba croată care a atras toate privirile în Qatar

Ivana Knoll are un succes uriaş pe reţelele sociale. A reuşit performanţa de necrezut de a adăuga un milion de fani pe Instagram, pe durata celor două săptămâni de la startul Mondialului din Qatar. La începutul turneului final avea 580.000, dar acum a ajuns la 1.5 milioane!

Este o adevărată lovitură pe plan financiar dată de Ivana. Frumoasa suporteră a Croaţiei face avere şi din Instagram. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

„Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Contul ei de Instagram a „explodat” în ultimele zile. „Sunteţi incredibili. 200.000 pe zi? Visez?”, a transmis în momentul în care a ajuns la 1.4 milioane de fani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și