Închide meniul

Liverpool și Tottenham luptă pentru omul care a făcut senzație la CM 2022. Prețul transferului: 40 de milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 14:40

Liverpool și Tottenham luptă pentru omul care a făcut senzație la CM 2022, în tricoul Marocului. Sofyan Amrabat, mijlocașul de 26 de ani care le-a făcut zile negre spaniolilor și portughezilor e dorit de marile forțe din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiorentina cere în schimbul jucătorului 40 de milioane de euro, iar cluburile menționate mai sus doresc ca transferul să se facă încă din această iarnă. Dacă gruparea Viola îl va vinde pe această sumă, va face un profit de 20 de milioane de euro, după ce plătea 20 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Hellas Verona, în 2020.

Liverpool și Tottenham luptă pentru omul care a făcut senzație la CM 2022

Pe transfermarkt.de, Amrabat e cotat la 10 milioane de euro, iar în acest sezon a jucat 20 de partide în tricoul Fiorentinei. Felul în care a evoluat la Mondialul din Qatar i-a mărit cota considerabil și rămâne de văzut cine va câștiga lupta pentru semnătura lui.

Amrabat a ajutat Marocul să ajungă în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Franța și Maroc s-au mai duelat de 11 ori de-a lungul timpului. Naționala „Cocoșului Galic” a obținut 7 victorii, Marocul s-a impus o singură dată, în timp ce alte 3 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Ultimul duel dintre cele două naționale a avut loc în 2007. Franța și Maroc au încheiat la egalitate meciul amical din urmă cu 15 ani, scor 2-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și