Închide meniul

CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier, după confruntările din stradă dintre fanii Franţei şi ai Marocului

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 8:43

Reclamă
CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier, după confruntările din stradă dintre fanii Franţei şi ai Marocului

CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier

CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier / Profimedia Images

CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier, după confruntările din stradă dintre fanii Franţei şi ai Marocului. Pe reţelele sociale circulă un clip devenit viral cu o maşină care calcă în viteză un adolescent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii celor două echipe s-au confruntat şi la Paris, după finalul meciului din semifinalele Campionatului Mondial, câştigat de Franţa, cu 2-0.

CM 2022 Un copil a fost omorât în Montpellier

Un comunicat emis de autorităţile din Montpellier anunţă că băiatul a fost lovit violent de o maşină în oraşul din sudul Franţei, miercuri noapte, după semifinala din Qatar.

Puştiul a fost transportat de urgenţă la spital, dar a murit la puţin timp după ce a ajuns acolo. Autoturismul a fost găsit aproape de locul accidentului, iar poliţia face în continuare investigaţii.

În clipul devenit viral, o maşină condusă haotic loveşte un copil, iar oamenii care sunt de faţă îşi pun mâinile în cap după ce îl văd pe acesta rămas întins pe stradă.

Reclamă

Şi la Paris au fost probleme, iar autorităţile au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene pentru a-i despărţi pe suporterii celor două echipe. Şi la Nisa au apărut probleme.

Fanii au scandat la adresa suporterilor marocani: „Afară cu arabii!” şi „Suntem acasă”. Bărbaţi cu cagule au alergat după suporteri marocani şi au aruncat cu artificii şi pocnitori.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și