Închide meniul

U BT Cluj a cucerit Cupa României, după ce a învins-o categoric în finală pe CSM Oradea

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 21:34

Reclamă
U BT Cluj a cucerit Cupa României, după ce a învins-o categoric în finală pe CSM Oradea

U BT Cluj a câştigat Cupa României, după o finală cu CSM Oradea

Jucătorii de la U BT Cluj, la finalul unei partide/ Profimedia

Campioana la baschet masculin U BT Cluj a câştigat Cupa României, la Turneul Final8 de la Constanţa, după finala cu CSM Oradea. Clujenii s-au impus cu scorul de 78-65 (42-33) şi îşi trec în cont a cincea Cupă, iar CSM Oradea rămâne cu cea de-a şaptea finală jucată din istoria sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aruncare simbolică din startul meciului a aparţinut lui Giani Creţu, antrenorul de volei al anului 2022 în România şi Europa.

U BT Cluj a cucerit Cupa României, după o ce a învins-o categoric pe CSM Oradea

Principalii marcatori ai finalei au fost P. Richard 15, Meindl 14, pentru U BT Cluj, respectiv Ogden 15, K. Richard 14, pentru CSM Oradea, cele două echipe duelându-se în ultimul act pentru a patra oară.

Campioana U Banca Transilvania Cluj a mai câştigat trofeul în 2016, 2017, 2018 şi 2020, iar ultimele două ediţii au revenit echipei CSO Voluntari.

La rândul său, CSM Oradea a jucat a şaptea finală din istoria sa.

Reclamă

În semifinalele F8 de la Constanţa, U BT Cluj s-a impus cu scorul de 88-64 (43-28) cu SCMU Craiova, iar CSM Oradea a câştigat cu gazda Athletic Constanţa, cu 81-73 (39-38).

CSO Voluntari, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturile competiţiei, rezultatele meciurilor din această fază fiind: U BT Cluj – SCM Timişoara 76-56, CSO Voluntari – SCMU Craiova 70-72, Athletic Constanţa – Rapid Bucureşti 94-84 (după două reprize de prelungiri) şi CSM Oradea – FC Argeş Piteşti 89-78, anunţă news.ro.

Mutare de senzație în NBA! Kevin Durant a fost transferat de Phoenix Suns

Mutare de senzație în NBA! Superstarul Kevin Durant a fost transferat de Pheonix Suns de la Brooklyn Nets. Astfel, formația din Arizona devine una dintre favoritele la câștigarea titlului în cea mai importantă ligă de baschet din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Proiectul celor de la Brooklyn Nets nu a funcționat în ultimii ani. James Harden, Kyrie Irving și Kevin Durant nu au reușit să aducă titlul în New York, motiv pentru care fiecare dintre cei trei a plecat, pe rând, de la formația new-yorkeză. Kevin Durant a fost ultimul dintre cele 3 superstaruri care a schimbat echipa, iar mutarea este una de titlu.

Phoenix Suns are o echipă consacrată deja, cu nume importante precum Devin Booker, Chris Paul și Deandre Ayton. În prezent, echipa din Arizona ocupă locul 5 în Conferința de Vest, cu 30 de victorii și 26 de înfrângeri.

Phoenix nu a reușit să câștige niciodată titlul în NBA, deși a fost foarte aproape să câștige titlul în 2021. Chris Paul și Devin Booker au fost atunci învinși în marea finală de Milwaukee Bucks, formație condusă de superstarul Giannis Antetokounmpo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și