Închide meniul
Video

Andorra – România LIVE VIDEO Fanii români fac spectacol în tribune! Suporterii au „aprins” arena din Andorra

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 22:02 / Actualizat: 26 martie 2023, 0:27

Reclamă

Andorra - România LIVE VIDEO Fanii români fac spectacol în tribune

Fanii români fac spectacol în tribune/ Antena Sport

Andorra – România LIVE VIDEO Fanii români fac spectacol în tribune, la primul meci al echipei naționale, din preliminariile EURO 2024. Suporterii au venit echipați cu torțe pe stadion, și au „aprins” atmosfera, încă din primele minute ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci din drumul către EURO 2024 al „tricolorilor”. Partida este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, dar și în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO Fanii români fac spectacol în tribune

Imediat după fluierul de start al arbitrului Dario Bel, fanii români au început să aprindă torțe în tribune. Suporterii domină fondul sonor de pe arena din Andorra, aceștia epuizând toate biletele puse în joc.

Capacitatea arenei pe care evoluează „tricolorii” în această seară este de sub 4000 de locuri, și astfel, după torțele aprinse de fanii români, atmosfera a fost imediat încărcată de un nor gros de fum.

Încă de la intonarea imnului, fanii români au început să-și facă simțită prezența, cântând alături de „tricolorii” lui Edi Iordănescu, înaintea duelului cu Andorra.

Reclamă

FRF a anunțat încă de dinaintea partidei că fanii români au epuizat toate cele 700 de bilete puse în joc, dar au achiziționat, de asemenea, și bilete din zona neutră.

„Toate cele 3.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul din această seară au fost vândute. Dintre acestea, 700 au fost cumpărate de suporteri români prin platforma bilete.frf.ro. Totuși, organizatorii susțin că mai sunt români care au achiziționat bilete în zona neutră. Așteptările acestora sunt că jumătate din stadion va fi ocupat de români”, se arată în anunțul celor de la frf.ro.

Adrian Mutu, înainte de Andorra – România

Adrian Mutu a analizat echipa aleasă de Edi Iordănescu la partida cu Andorra, meci ce va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Folosirea lui Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga este marea surpriză a selecţionerului pentru primul meci din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu crede că va fi un meci dificil cu Andorra, însă a precizat că România nu ar trebui să aibă probleme în a câştiga.

„În primul rând e bine pentru noi că jucăm cu Andorra și voința noatră de a ne califica trebuie să fie arătată din primul minut, chiar dacă întâlnim o echipă net inferioară. Andorra este o echipă net inferioară României. Cred că vom câştiga net.

Raţiu este un fundaş dreapta ofensiv, Sorescu provine din mijlocaş, este şi el foarte ofensiv. Sunt simpatici cei de la UEFA că îl pun pe Olaru să joace mijlocaş central. Nu ştiu cine va juca în partea stângă, Man sau Moruţan. Sper să nu avem probleme. Şi eu spun că va fi un meci greu. Dacă vom intra concentraţi, la ce jucători talentaţi avem, nu putem avea probleme„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și