Închide meniul

A avut loc tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024! Luptă încinsă pentru ultimele echipe calificate la turneul final

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2023, 13:20

A avut loc tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024! Luptă încinsă pentru ultimele echipe calificate la turneul final

Tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024

Trofeul care va fi acordat câştigătoarei EURO 2024 / Profimediaimages

Tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024, de la Nyon, a fost în format LIVE VIDEO pe AS.ro. Luptă încinsă pentru ultimele trei locuri rămase „vacante” pentru turneul final din Germania, de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României şi-a asigurat deja calificarea la Campionatul European şi va fi repartizată în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc pe 2 decembrie. Până atunci, mai sunt trei locuri libere şi va urma o adevărată bătălie.

Tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024

Update 13.20: S-a stabilit traseul din play-off-ul EURO 2024. Israelienii şi ucrainenii vor fi gazde, dar nu vor putea juca pe teren propriu din cauza războiului din ţările lor.

Play-off A: Polonia, Ţara Galilor, Finlanda, Estonia

Play-off B: Israel, Bosnia-Herţegovina, Ucraina, Islanda

Reclamă

Play-off C: Georgia, Grecia, Kazahstan, Luxemburg;

Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia și Italia sunt echipele care şi-au asigurat prezenţa la EURO 2024. Urmează să se afle şi care sunt naţionalele care vin prin intermediul Nations League.

Pe ruta C se cunosc deja semifinalele. Georgia va juca împotriva Luxemburgului, în timp ce Grecia se va duela cu Kazahstan. De pe ruta B, Israel şi Bosnia au locul rezervat în semifinale. Israelienii primesc astfel o nouă şansă de a ajunge la turneul final, după ce au fost eliminaţi de România din cursa pentru calificarea directă.

Reclamă 4 / 0/3

Play-off A: Polonia, Ţara Galilor, Finlanda/Ucraina/Islanda/Estonia

  • semifinale: Polonia (1) – Estonia (4), Ţara Galilor (2) – Finlanda/Ucraina/Islanda (3)

Play-off B: Israel, Bosnia-Herţegovina, Finlanda/Ucraina/Islanda;

  • semifinale: Israel (1) – Ucraina/Islanda (4)*, Bosnia-Herţegovina (2) – Finlanda/Ucraina (3)

Play-off C: Georgia, Grecia, Kazahstan, Luxemburg;

  • semifinale: Georgia (1) – Luxemburg (4), Grecia (2) – Kazahstan (3)

Semifinalele barajelor se vor disputa pe 21 martie 2024. Cinci zile mai târziu se află echipele calificate la EURO 2024.

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Reclamă

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Franţa, România, Olanda, Italia

Belgia, România, Slovenia, Elveţia

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și