Închide meniul
Video

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei: „Să merg cu România la un mondial e visul meu”

Publicat: 26 aprilie 2023, 21:00 / Actualizat: 18 iulie 2023, 17:05

Reclamă

Captură Antena SPort

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei. O întreagă generaţie de fotbalişti din naţionalele de juniori a învăţat ce înseamnă străinătatea, departe de România. Chiar şi aşa, ei gândesc şi trăiesc româneşte şi au încredere că ei vor forma o nouă generaţie de EURO şi mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei: „Să merg cu România la un mondial e visul meu”

Fundasul nationalei sub 20 de ani, Matei llie, trăieşte în Italia de la 14 ani. El joacă în serie C, la Padova.

La început (n.r. – când i-a fost cel mai greu). Eram mic şi n-aveam prieteni, n-aveam familia, nu ştiam limba. Acum m-am obişnuit. Îmi place. Am învăţat cel mai mult despre alimentaţie şi despre muncă„, a spus Matei Ilie.

Cu energie de la galerie, puştii din nationalele de juniori cred în viitorul României. „Să merg cu România la un campionat mondial, am mare încredere„, a mai spus Matei Ilie.

„Avem calitate, viitorul ne aşteaptă„, a spus Rareş Mihai Popa.

Reclamă

Fotbalul uneşte! Tinerii fotbalisti ai României abia aşteaptă să vadă tribunele pline cu fani îmbrăcaţi în galben.

Dacă suntem toţi împreună şi se aude România„, a spus Marco Ehmann atunci când a fost întrebat despre scandarea care îi dă energie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și