Închide meniul
Video

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei: „Să merg cu România la un mondial e visul meu”

Publicat: 26 aprilie 2023, 21:00 / Actualizat: 18 iulie 2023, 17:05

Reclamă

Captură Antena SPort

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei. O întreagă generaţie de fotbalişti din naţionalele de juniori a învăţat ce înseamnă străinătatea, departe de România. Chiar şi aşa, ei gândesc şi trăiesc româneşte şi au încredere că ei vor forma o nouă generaţie de EURO şi mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juniorii care au trăit în străinătate vor să îi bucure pe fanii naţionalei: „Să merg cu România la un mondial e visul meu”

Fundasul nationalei sub 20 de ani, Matei llie, trăieşte în Italia de la 14 ani. El joacă în serie C, la Padova.

La început (n.r. – când i-a fost cel mai greu). Eram mic şi n-aveam prieteni, n-aveam familia, nu ştiam limba. Acum m-am obişnuit. Îmi place. Am învăţat cel mai mult despre alimentaţie şi despre muncă„, a spus Matei Ilie.

Cu energie de la galerie, puştii din nationalele de juniori cred în viitorul României. „Să merg cu România la un campionat mondial, am mare încredere„, a mai spus Matei Ilie.

„Avem calitate, viitorul ne aşteaptă„, a spus Rareş Mihai Popa.

Reclamă

Fotbalul uneşte! Tinerii fotbalisti ai României abia aşteaptă să vadă tribunele pline cu fani îmbrăcaţi în galben.

Dacă suntem toţi împreună şi se aude România„, a spus Marco Ehmann atunci când a fost întrebat despre scandarea care îi dă energie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și