Închide meniul
Video

Andrei Borza şi Adrian Mazilu, pregătiţi pentru EURO 2023 U21. Mesajul transmis fanilor de campionii lui Gică Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2023, 20:55 / Actualizat: 6 iulie 2023, 22:55

Reclamă

Andrei Borza şi Adrian Mazilu, pregătiţi pentru EURO 2023 U21

Andrei Borza şi Adrian Mazilu sunt campioni cu Farul / AntenaSport

Andrei Borza şi Adrian Mazilu, pregătiţi pentru EURO 2023 U21. Ce mesaj au transmis fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştii teribili ai lui Gică Hagi au devenit campioni cu Farul, iar acum vor să dea lovitura şi la Europeanul de tineret. Arena din Ghencea va fi toată galbenă la meciurile României.

Andrei Borza şi Adrian Mazilu, pregătiţi pentru EURO 2023 U21. Mesajul transmis fanilor de campionii lui Gică Hagi

Campionii lui Gică Hagi, Andrei Borza şi Adrian Mazilu le recomandă suporterilor să vină îmbrăcaţi în galben şi să susţină nationala de tineret în drumul spre finala interzisă de Germania acum patru ani.

Da, eu aşa zic că e frumos. Mă simt foarte încrezător, mai ales după câştigarea campionatului„, a declarat Andrei Borza.

(Reporter: Ce aşteptări ai de la acest turneu?) Să ne calificăm, să ajungem cât mai departe şi, de ce nu, să ajungem chiar în finală„, a spus şi Adrian Mazilu.

Reclamă

Cu Spania, în Ghencea, e primul meci de la EURO 2023 U21.

(Reporter: Ce înseamnă pentru tine participarea la acest turneu final?) O mândrie să-mi reprezint tricolorul„, a precizat Andrei Borza.

Este un sentiment plăcut, pentru că sunt încă copil şi e o diferenţă destul de mare de vârstă„, a declarat și Adrian Mazilu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și