Închide meniul
Video

Fetele din naţionala de fotbal se pregătesc pentru Mondial cu un meniu foarte sănătos: „E un vis realizabil”

Publicat: 14 iulie 2023, 22:31 / Actualizat: 17 iulie 2023, 15:40

Reclamă

Fetele din naţionala de fotbal se pregătesc pentru Mondial cu un meniu foarte sănătos

Captură AntenaSport

Fetele din naţionala de fotbal se pregătesc pentru Mondial cu un meniu foarte sănătos. Ca să fie în formă la antrenamente şi pe teren, unde au nevoie de energie, fetele din naţionala de fotbal iau cele mai sănătoase mese. Pastele, orezul şi carnea nu lipsesc din meniul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu se poate sport de performanţă fără mâncare sănătoasă”, este sfatul fetelor din naţionala de fotbal pentru cei care se apucă de fotbal şi visează să ajungă departe.

Fetele din naţionala de fotbal se pregătesc pentru Mondial cu un meniu foarte sănătos

„Fără dulciuri, fără grăsimi şi fără fast-food”, a spus Teodora Meluţă.

„Să nu mănânce toate prostiile, fast-food, cartofi prăjiţi, etc”, a spus Adina Bordei.

„Ce alimente consideri esenţiale pentru performanţa ta pe teren?”

Reclamă

„Puiul, pastele, orezul”, a spus Teodora Meluţă.

„E important micul-dejun”, a spus Laura Rus.

Pentru fete, masa sănătoasă înseamnă energie în drumul spre o calificare la Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că suntem destul de aproape de o calificare, este un vis realizabil”, a spus selecţionerul naţionalei de fotbal feminin, Cristi Dulca.

„Cât de curând vedem România la Mondiale”, a spus Teodora Meluţă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și