Închide meniul
Video

Deian Sorescu, înainte de România – Kosovo: „Vrem să luăm cele 3 puncte! Sunt încrezător”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2023, 21:20

Reclamă

Deian Sorescu a avut un mesaj de luptă cu câteva minute înainte de România – Kosovo. Titular cu Israel, Sorescu este doar rezervă cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a spus că România va face totul pentru a câştiga partida cu Kosovo pentru a fi sigură că va rămâne pe locul 2 în grupă. România are doar un punct peste Israel, care ocupă locul al treilea.

Deian Sorescu, înainte de România – Kosovo

„Nu ştiu dacă pot să le numesc emoţii. Sunt încrezător şi vrem să luăm cele 3 puncte în seara asta. Nu vreau să vorbesc despre chestii de genul, că este vital sau ultima şansă. Suntem pe locul 2, suntem în obiectiv şi vrem să luăm cele 3 puncte. Cine intră trebuie să îşi facă treaba şi să joace pentru România. Nu mă deranjează. Aş vrea să îl contrazic ceva pe Răzvan pentru că noi muncim şi suntem o echipă. Suntem ca un grup şi arătăm ca o familie„, a spus Deian Sorescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cu doar un punct peste Israel, naţionala României este condamnată să câştige pentru a fi sigură că rămâne pe locul al doilea. Iar semnalul de luptă a venit chiar de la selecţionerul Edi Iordănescu, cel care a anunţat şi schimbări în prima echipă şi a promis un joc ofensiv.

„Meciul cu Kosovo este unul foarte important. O dată pentru că avem nevoie să ţinem de locul 2, avem nevoie să aducem 3 puncte la clasament. Şi avem nevoie să tranşăm şi lupta cu kosovarii. Au reprezentanţi în fiecare din cele top 5 campionate din Europa şi sunt jucători care joacă constant acolo. Toate meciurile sunt cu mult angajament. Fotbalul românesc suferă la angajament de ani de zile.

Reclamă
Reclamă 4

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene. Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și