Închide meniul
EXCLUSIV

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris: „Am plâns la imn”

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 9:58 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 18:28

Reclamă
Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris: „Am plâns la imn

Cătălin Chirilă, "noul Patzaichin", petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris

Cătălin Chirilă, cu tricolorul României - Antena Sport

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris, Sportul creează bucurie pentru orice naţiune! Noul Patzaichin, Cătălin Chirilă, sărbătoreşte prin muncă Ziua Naţională. Ca să bucure o ţară întreagă cu o medalie de aur la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplul campion mondial la canoe simplu, Cătălin Chirilă, vrea să câştige o medalie olimpică la Paris în memoria tatălui său.

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris

„De curand, l-am pierdut pe tata şi, cu siguranţă, energia lui şi puterea pe care a avut-o atâta timp cât a fost în viaţă va fi acolo cu mine. Mă gândesc doar la faptul că este cu mine în barcă, este cu mine, de fapt, pretutindeni”, a spus Chirilă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lui Chirilă i s-a spus noul Patzaichin, după ce a pus din nou Romania pe harta lumii la kaiak-canoe. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Chirilă a fost pe cinci.

Anul trecut, de Paste, Chirilă a făcut cozonaci în cantonamentul de la Snagov şi pentru sportivii ucraineni care au fugit din calea războiului. Şi Ziua României îl prinde tot în cantonament.

Reclamă

„O să sărbătorim prin muncă, aşa cum ne-am obişnuit. Da. Am plâns la imnul României. Am avut momente la competiţii unde, efectiv, nu am mai auzit imnul, din cauza emoţiilor pe care le aveam”, a spus Chirilă.

Doar un necaz îl poate opri pe Chirilă din drumul spre aur la Paris.

„Le urez tuturor românilor, întâi de toate, să aibă parte de sănătate. Asta, pentru mine, a fost o piedică foarte, foarte mare: lipsa sănătăţii”, a spus Chirilă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și