Închide meniul
EXCLUSIV

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris: „Am plâns la imn”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 9:58 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 18:28

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris: „Am plâns la imn

Cătălin Chirilă, "noul Patzaichin", petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris

Cătălin Chirilă, cu tricolorul României - Antena Sport

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris, Sportul creează bucurie pentru orice naţiune! Noul Patzaichin, Cătălin Chirilă, sărbătoreşte prin muncă Ziua Naţională. Ca să bucure o ţară întreagă cu o medalie de aur la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplul campion mondial la canoe simplu, Cătălin Chirilă, vrea să câştige o medalie olimpică la Paris în memoria tatălui său.

Cătălin Chirilă, „noul Patzaichin”, petrece Ziua Naţională a României cu gândul la aurul de la Paris

„De curand, l-am pierdut pe tata şi, cu siguranţă, energia lui şi puterea pe care a avut-o atâta timp cât a fost în viaţă va fi acolo cu mine. Mă gândesc doar la faptul că este cu mine în barcă, este cu mine, de fapt, pretutindeni”, a spus Chirilă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lui Chirilă i s-a spus noul Patzaichin, după ce a pus din nou Romania pe harta lumii la kaiak-canoe. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Chirilă a fost pe cinci.

Anul trecut, de Paste, Chirilă a făcut cozonaci în cantonamentul de la Snagov şi pentru sportivii ucraineni care au fugit din calea războiului. Şi Ziua României îl prinde tot în cantonament.

Reclamă

„O să sărbătorim prin muncă, aşa cum ne-am obişnuit. Da. Am plâns la imnul României. Am avut momente la competiţii unde, efectiv, nu am mai auzit imnul, din cauza emoţiilor pe care le aveam”, a spus Chirilă.

Doar un necaz îl poate opri pe Chirilă din drumul spre aur la Paris.

„Le urez tuturor românilor, întâi de toate, să aibă parte de sănătate. Asta, pentru mine, a fost o piedică foarte, foarte mare: lipsa sănătăţii”, a spus Chirilă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și