Închide meniul

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 19:53

Reclamă
Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Trofeul EURO 2024 - Profimedia Images

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024 sunt cunoscute, după ce tricolorii şi-au aflat adversarele de la turneul de la anul, din Germania, în urma tragerii la sorţi de sâmbătă, ce a fost live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda) şi va lupta pentru a ajunge a doua oară în istorie în fazele eliminatorii. Singura asemenea performanţă a fost în 2000, când am pierdut în sferturile de finală în faţa Italiei, 0-2.

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Grupa E

  • România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, Allianz Arena, Munchen
  • Belgia – România – 22 iunie, RheinEnergieStadion, Koln
  • Slovacia- România – 26 iunie, Waldstadion, Frankfurt

România, la a şasea prezenţă la EURO

Tricolorii s-au calificat la EURO de pe primul loc al Grupei I din preliminarii, după o campanie fără înfrângere şi încheiată cu o victorie mare, în faţa Elveţiei, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câştigarea grupei ne-a adus şi un loc în urna a doua de la tragerea la sorţi de sâmbătă.

Pentru România, aceasta este a şasea participare la Campionatele Europene, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. Tricolorii au însă o singură victorie, cea cu Anglia, 3-2, în 2000, care ne-a adus şi singura prezenţă mai departe de faza grupelor.

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024

Reclamă

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat procedura prin care suporterii echipei naționale își pot achiziționa bilete pentru a-i vedea pe „tricolori” la turneul final din Germania. Potrivit oficialilor FRF, aceste tichete pot fi achiziționate doar de pe site-ul UEFA și vor fi puse în vânzare pe data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”, se arată în comunicatul FRF.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și