Închide meniul

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 19:53

Reclamă
Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Trofeul EURO 2024 - Profimedia Images

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024 sunt cunoscute, după ce tricolorii şi-au aflat adversarele de la turneul de la anul, din Germania, în urma tragerii la sorţi de sâmbătă, ce a fost live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda) şi va lupta pentru a ajunge a doua oară în istorie în fazele eliminatorii. Singura asemenea performanţă a fost în 2000, când am pierdut în sferturile de finală în faţa Italiei, 0-2.

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Grupa E

  • România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, Allianz Arena, Munchen
  • Belgia – România – 22 iunie, RheinEnergieStadion, Koln
  • Slovacia- România – 26 iunie, Waldstadion, Frankfurt

România, la a şasea prezenţă la EURO

Tricolorii s-au calificat la EURO de pe primul loc al Grupei I din preliminarii, după o campanie fără înfrângere şi încheiată cu o victorie mare, în faţa Elveţiei, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câştigarea grupei ne-a adus şi un loc în urna a doua de la tragerea la sorţi de sâmbătă.

Pentru România, aceasta este a şasea participare la Campionatele Europene, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. Tricolorii au însă o singură victorie, cea cu Anglia, 3-2, în 2000, care ne-a adus şi singura prezenţă mai departe de faza grupelor.

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024

Reclamă

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat procedura prin care suporterii echipei naționale își pot achiziționa bilete pentru a-i vedea pe „tricolori” la turneul final din Germania. Potrivit oficialilor FRF, aceste tichete pot fi achiziționate doar de pe site-ul UEFA și vor fi puse în vânzare pe data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”, se arată în comunicatul FRF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și