Închide meniul
Video

Laura Rus s-a retras din naţională după 19 ani: „Îmi curgeau lacrimile la imn!” Dorinţă uriaşă pe care o are după retragere

Publicat: 6 decembrie 2023, 20:38 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 17:10

Reclamă

Laura Rus s-a retras din echipa naţională de fotbal fete după 19 ani. Laura Rus le-a lăsat un mesaj emoţionant colegelor de echipă la despărţire. Să calificaţi voi naţionala la EURO şi Mondial, eu voi fi acolo să vă susţin!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 36 de ani, Laura Rus s-a retras în lacrimi din echipa natională. 140 de mecuri a jucat pentru România, ultimul cu Croaţia.

Laura Rus s-a retras din echipa naţională după 19 ani

În momentul intonării imnului pur şi simplu îmi curgeau lacrimile. Îmi este greu să renunţ, sincer, dar trebuie să mergem înainte„, a fost confesiunea emoţionantă făcută de Laura Rus.

Învinse de jucătoarele croate, româncele au retrogradat în Liga C din Nations League. Cu o naţională fresh şi cu energia fanilor în spate, fetele pot ajunge şi ele la EURO!

Chiar la asta mă gândeam. (n.r.- dacă se repetă istoria ca la băieţi, care au retrogrdat în Liga Naţiunilor, dar s-au calificat la EURO 2024). Noi ne dorim asta„, a spus Ştefania Vătafu.

Reclamă

„Să intrăm şi să ieşim cu capul sus. Eu le voi susţine mereu. Marele regret e că nu ne-am calificat„, a mai spus Laura Rus. RONNY a dat tonul scandărilor şi pe Arena „Arcul de Triumf!”

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei Vezi toate știrile
Citește și