Închide meniul
Video

Laura Rus s-a retras din naţională după 19 ani: „Îmi curgeau lacrimile la imn!” Dorinţă uriaşă pe care o are după retragere

Reclamă

Publicat: 6 decembrie 2023, 20:38 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 17:10

Laura Rus s-a retras din echipa naţională de fotbal fete după 19 ani. Laura Rus le-a lăsat un mesaj emoţionant colegelor de echipă la despărţire. Să calificaţi voi naţionala la EURO şi Mondial, eu voi fi acolo să vă susţin!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 36 de ani, Laura Rus s-a retras în lacrimi din echipa natională. 140 de mecuri a jucat pentru România, ultimul cu Croaţia.

Laura Rus s-a retras din echipa naţională după 19 ani

În momentul intonării imnului pur şi simplu îmi curgeau lacrimile. Îmi este greu să renunţ, sincer, dar trebuie să mergem înainte„, a fost confesiunea emoţionantă făcută de Laura Rus.

Învinse de jucătoarele croate, româncele au retrogradat în Liga C din Nations League. Cu o naţională fresh şi cu energia fanilor în spate, fetele pot ajunge şi ele la EURO!

Chiar la asta mă gândeam. (n.r.- dacă se repetă istoria ca la băieţi, care au retrogrdat în Liga Naţiunilor, dar s-au calificat la EURO 2024). Noi ne dorim asta„, a spus Ştefania Vătafu.

Reclamă

„Să intrăm şi să ieşim cu capul sus. Eu le voi susţine mereu. Marele regret e că nu ne-am calificat„, a mai spus Laura Rus. RONNY a dat tonul scandărilor şi pe Arena „Arcul de Triumf!”

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol Vezi toate știrile
Citește și