Închide meniul

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Antena Sport Publicat: 2 martie 2024, 9:29 / Actualizat: 2 martie 2024, 14:32

Reclamă
Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow - Profimedia Images

Christian Coleman e campion mondial la 60 metri indoor, la Campionatele Mondiale de la Glasgow. Sportivul american s-a impus, vineri seară, în finala probei de 60 de metri a Campionatelor Mondiale în sală de la Glasgow, în 6 secunde, 41 sutimi, chiar în faţa compatriotului său Noah Lyles, la capătul unui duel foarte aşteptat între cei doi sprinteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coleman, în vârstă de 27 de ani, deţinătorul recordului mondial pe această distanţă, a câştigat primul său titlu internaţional individual după ce a câştigat Campionatele Mondiale de la Doha la 100 de metri în 2019 şi a fost suspendat în anul următor pentru încălcări ale reglementărilor antidoping.

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

„Este incredibil”, a reacţionat Coleman imediat după victoria sa (6,41 sec, cea mai bună performanţă mondială a anului). „Niciodată nu iau aceste competiţii ca fiind gata câştigate şi am vrut să fac spectacol”.

Al doilea în 6,44 secunde, la doar o sutime de recordul său personal, Lyles a încheiat primul său campionat mondial cu o medalie de argint, dar nu a reuşit să-şi atingă obiectivul de a câştiga aurul mondial.

Triplu campion mondial în aer liber în exerciţiu la Budapesta în 2023, Lyles vizează o triplă similară la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și