Închide meniul

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2024, 9:29 / Actualizat: 2 martie 2024, 14:32

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow - Profimedia Images

Christian Coleman e campion mondial la 60 metri indoor, la Campionatele Mondiale de la Glasgow. Sportivul american s-a impus, vineri seară, în finala probei de 60 de metri a Campionatelor Mondiale în sală de la Glasgow, în 6 secunde, 41 sutimi, chiar în faţa compatriotului său Noah Lyles, la capătul unui duel foarte aşteptat între cei doi sprinteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coleman, în vârstă de 27 de ani, deţinătorul recordului mondial pe această distanţă, a câştigat primul său titlu internaţional individual după ce a câştigat Campionatele Mondiale de la Doha la 100 de metri în 2019 şi a fost suspendat în anul următor pentru încălcări ale reglementărilor antidoping.

Christian Coleman, campion mondial la 60 metri indoor, la Glasgow

„Este incredibil”, a reacţionat Coleman imediat după victoria sa (6,41 sec, cea mai bună performanţă mondială a anului). „Niciodată nu iau aceste competiţii ca fiind gata câştigate şi am vrut să fac spectacol”.

Al doilea în 6,44 secunde, la doar o sutime de recordul său personal, Lyles a încheiat primul său campionat mondial cu o medalie de argint, dar nu a reuşit să-şi atingă obiectivul de a câştiga aurul mondial.

Triplu campion mondial în aer liber în exerciţiu la Budapesta în 2023, Lyles vizează o triplă similară la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și