Închide meniul
Video

30 de mii de fani au venit cu energie pentru România pe Arena Naţională. Mascota RONNY a fost vedeta din tribune

Publicat: 23 martie 2024, 20:35 / Actualizat: 25 martie 2024, 16:43

Reclamă

30 de mii de fani au venit cu energie pentru România pe Arena Naţională. Mascota RONNY a fost vedeta din tribune

Captură AntenaSport

Cu mic, cu mare, 30 de mii de fani au venit cu energie pentru România pe Arena Naţională. Mascota RONNY a fost vedeta din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai mici fani ai naţionalei şi-au făcut încălzirea pentru meciul cu Irlanda de Nord în Arena fanilor, alături de Mascota RONNY.

30 de mii de fani au venit cu energie pentru România pe Arena Naţională

Ianis Hagi (n.r. – jucătorul preferat)„, a spus un fan. „Denis Alibec (n.r. – jucătorul preferat)„, a spus un alt fan.

Juniorii din Focşani au primit scutire pentru meci. „Da (n.r. – au fost învoiţi)„, a spus în cor juniorii din Focşani. La începutul meciului, fanii au afişat un tricou uriaş al României.

Avem peste 60 de ani şi de 50 de ani iubim sportul! Vă iubesc, români„, au spus câţiva fani care au venit pe Arena Naţională.

Reclamă

Copiii care au intrat cu jucătorii pe teren au trăit momentul vieţii în vestiarul naţionalei. „Hai, România!„, au strigat cei mai mici fani.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Primul jucător de bază care a plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui Vezi toate știrile
Citește și