Închide meniul
Video

Generaţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici

Publicat: 27 martie 2024, 20:45 / Actualizat: 5 aprilie 2024, 16:53

Reclamă

Duc povestea frumoasă a calificărilor mai departe

Jucătorii naţionalei, în timpul unui meci/ AntenaSport

Duc povestea frumoasă a calificărilor mai departe! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai, Romania! In fiecare zi”.

Generaţia actuală de jucatori de la natională creşte generaţia următoare. Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru tinerii care visează la calificări cu naţionala mare a României.

Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici

„(N.r. Cine e idolul tău de la naţionala de seniori? Cine te-a impresionat în calificări?) Mihăilă, Stanciu”, a declarat Ştefan Baiaram.

M-au impresionat mai mulţi jucători: Stanciu, Drăguşin m-a impresionat, Burcă „, a declarat şi Matei Ilie.

Reclamă

S-au legat prietenii între jucătorii de la tineret si cei din naţionala mare.

„(N.r. Cine este idolul tău de la naţionala de seniori) George Puşcaş. Am cu el şi o relaţie foarte ok şi…mă motivează mult. Mă face să-mi doresc să ajung şi eu la echipa naţională mare”, a spus şi Rareş Burnete.

Toţi jucătorii din naţionalele mici vor să le calce pe urme fotbaliştilor calificaţi la Europeanul din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„Idolul meu din naţională e Drăguşin”, a declarat şi Andrei Racu.

La naţionala sub 17 ani apără un puşti de la Juventus.

„Dragusin. Când a venit la Juventus, când avea 17 ani, am văzut de unde a plecat şi acum unde joacă el, la Tottenham”, a declarat şi Riccardo Radu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 22:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner Vezi toate știrile
Citește și