Închide meniul
Video

Generaţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici

Reclamă

Publicat: 27 martie 2024, 20:45 / Actualizat: 5 aprilie 2024, 16:53

Duc povestea frumoasă a calificărilor mai departe

Jucătorii naţionalei, în timpul unui meci/ AntenaSport

Duc povestea frumoasă a calificărilor mai departe! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai, Romania! In fiecare zi”.

Generaţia actuală de jucatori de la natională creşte generaţia următoare. Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru tinerii care visează la calificări cu naţionala mare a României.

Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici

„(N.r. Cine e idolul tău de la naţionala de seniori? Cine te-a impresionat în calificări?) Mihăilă, Stanciu”, a declarat Ştefan Baiaram.

M-au impresionat mai mulţi jucători: Stanciu, Drăguşin m-a impresionat, Burcă „, a declarat şi Matei Ilie.

Reclamă

S-au legat prietenii între jucătorii de la tineret si cei din naţionala mare.

„(N.r. Cine este idolul tău de la naţionala de seniori) George Puşcaş. Am cu el şi o relaţie foarte ok şi…mă motivează mult. Mă face să-mi doresc să ajung şi eu la echipa naţională mare”, a spus şi Rareş Burnete.

Toţi jucătorii din naţionalele mici vor să le calce pe urme fotbaliştilor calificaţi la Europeanul din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„Idolul meu din naţională e Drăguşin”, a declarat şi Andrei Racu.

La naţionala sub 17 ani apără un puşti de la Juventus.

„Dragusin. Când a venit la Juventus, când avea 17 ani, am văzut de unde a plecat şi acum unde joacă el, la Tottenham”, a declarat şi Riccardo Radu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și