Închide meniul
Video

Fanii sunt gata să facă mare gălăgie la galerie şi să iasă în stradă după meciurile României de la EURO. Promisiunea lui Coman

Publicat: 8 iunie 2024, 20:23

Reclamă

Fanii sunt gata să facă mare gălăgie la galerie şi să iasă în stradă după meciurile României de la EURO

Colaj Captură AntenaSport

Fanii sunt gata să facă mare gălăgie la galerie şi să iasă în stradă după meciurile României de la EURO. Numai la asta s-au gândit la ultimul meci înainte de Euro, care a fost în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

25 de mii de fani au umplut Ghencea. Mascota RONNY i-a primit cu braţele deschise. A ieşit mare distracţie în Fan Zone. Florinel Coman e numărul unu pentru fani.

Fanii sunt gata să facă mare gălăgie la galerie şi să iasă în stradă după meciurile României de la EURO. Promisiunea lui Coman

n.r. – Cine îţi place ţie din naţională? Coman, normal, sunt fecesebistă„, a spus o fană. „Jucătorii mei preferaţi sunt Coman şi Olaru. Să câştigăm Euro, dacă se poate!„, e dorinţa mare a unui puşti. „Hagi, Coman, Drăguşin, Niţă şi Mihăilă”, a spus un alt fan al României.

Suntem foarte apropiaţi cu toţii aşa că eu cred că ne vom uni mai mult ca niciodată pentru acest EURO„, a spus Florinel Coman. Şi fanii englezi au venit să facă gălăgie la galerie pentru România. E timpul să ieşim din nou în stradă! E visul fanilor români, la EURO.

„Avem bilete până în optimi, chiar. Hai, România„, a spus un fan al României. „Bate tot, în finală cu noi!”, a spus o altă fană.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:35

LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și