Închide meniul

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2024, 15:41

Reclamă
Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Robert Lewandowski s-a accidentat înainte de EURO 2024 - Profimedia Images

Robert Lewandowski a suferit o întindere musculară şi nu va evolua în primul meci al Poloniei de la Euro-2024, în compania Ţărilor de Jos, de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a ieşit de pe teren în minutul 33 al meciului amical cu Turcia, de luni seară, scor 2-1.

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Potrivit medicului echipei poloneze, Jacek Jaroszewski, se fac eforturi pentru recuperarea jucătorului în vederea celui de-al doilea meci, cu Austria, din 21 iunie.

În minutul 32 al partidei, Robert Lewandowski a fost înlocuit cu Kacper Urbaniski de la Bologna. Lewandowski a rămas pe gazon câteva secunde, după care a părăsit terenul alături de echipa medicală.

Probleme mari pentru Polonia, înainte de EURO 2024

Polonia pare însă că nu mai scapă de probleme. Înainte ca Lewandowski să iasă de pe teren, Karol Swiderski a deschis scorul pentru polonezi. Atacantul celor de la Verona s-a îndreptat către marginea terenului pentru a celebra reuşita, moment în care s-a accidentat. La câteva minute după acest incident, Swiderski a fost înlocuit.

Reclamă
Reclamă 4

Accidentările lui Lewandowski şi Swiderski vin la câteva zile după ce Arkadiusz Milik s-a accidentat în penultimul amical şi va rata EURO 2024. Atacantul celor de la Juventus a părăsit terenul încă din minutul 2 al amicalului cu Ucraina, din cauza unei entorse la genunchi.

Polonia va juca primul meci la EURO 2024 pe 16 iunie, cu Olanda. Din grupa polonezilor mai fac parte Austria şi Franţa.

 

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:40

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, aproape de calificarea istorică în „optimile” EURO 2024 . Echipa de start

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și