Închide meniul

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2024, 15:41 / Actualizat: 8 iulie 2024, 17:27

Reclamă
Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Robert Lewandowski s-a accidentat înainte de EURO 2024 - Profimedia Images

Robert Lewandowski a suferit o întindere musculară şi nu va juca în primul meci al Poloniei de la Euro 2024, în compania Ţărilor de Jos, de duminică, 16 iunie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a ieşit de pe teren în minutul 33 al meciului amical cu Turcia, de luni seară, scor 2-1.

Robert Lewandowski nu va juca în primul meci al Poloniei de la EURO 2024

Potrivit medicului echipei poloneze, Jacek Jaroszewski, se fac eforturi pentru recuperarea jucătorului în vederea celui de-al doilea meci, cu Austria, din 21 iunie.

În minutul 32 al partidei, Robert Lewandowski a fost înlocuit cu Kacper Urbaniski de la Bologna. Lewandowski a rămas pe gazon câteva secunde, după care a părăsit terenul alături de echipa medicală.

Probleme mari pentru Polonia, înainte de EURO 2024

Polonia pare însă că nu mai scapă de probleme. Înainte ca Lewandowski să iasă de pe teren, Karol Swiderski a deschis scorul pentru polonezi. Atacantul celor de la Verona s-a îndreptat către marginea terenului pentru a celebra reuşita, moment în care s-a accidentat. La câteva minute după acest incident, Swiderski a fost înlocuit.

Reclamă
Reclamă 4

Accidentările lui Robert Lewandowski şi Karol Swiderski vin la câteva zile după ce Arkadiusz Milik s-a accidentat în penultimul amical şi va rata și el EURO 2024. Atacantul celor de la Juventus Torino a părăsit terenul încă din minutul 2 al amicalului cu Ucraina, din cauza unei entorse la genunchi.

Polonia va juca primul meci la EURO 2024 pe 16 iunie 2024, cu Olanda. Din grupa polonezilor mai fac parte Austria şi Franţa.

 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și