Închide meniul
Video

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională: „Să ieşim din grupe!”

Publicat: 11 iunie 2024, 20:30

Reclamă

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională

Captură AntenaSport

Cel putin o victorie la EURO – e obiectivul României în Germania. Până acum, naţionala a obţinut una singură la cinci europene, în 2000. Iordănescu visează saă treacă de grupe cu România!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E foame mare de victorii, la naţionala României. Stanciu, Drăgusin sau Ianis Hagi vor să muşte din adversari şi să ajungă sus.

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională

Nu pot să garantez un număr de victorii. Sa adunăm puncte care să ne permită să ieşim din grupă„, a spus Edi Iordănescu. „Să ne calificăm din grupe şi tot ce va veni va fi din ce în ce mai frumos„, a spus şi Valentin Mihăilă.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă și vom juca fiecare meci la victorie„, a spus şi Dennis Man. Doar pe Anglia a învins-o România la un EURO, acum 24 de ani, când a trecut de grupă.

Cu siguranță, eu sper cu cât mai multe (n.r. – număr de victorii)„, a spus Denis Alibec. „Să dăm tot ce avem mai bun!„, a spus şi Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și