Închide meniul
Video

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională: „Să ieşim din grupe!”

Publicat: 11 iunie 2024, 20:30

Reclamă

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională

Captură AntenaSport

Cel putin o victorie la EURO – e obiectivul României în Germania. Până acum, naţionala a obţinut una singură la cinci europene, în 2000. Iordănescu visează saă treacă de grupe cu România!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E foame mare de victorii, la naţionala României. Stanciu, Drăgusin sau Ianis Hagi vor să muşte din adversari şi să ajungă sus.

Cu energia primită din partea fanilor, Edi Iordănescu sună adunarea la naţională

Nu pot să garantez un număr de victorii. Sa adunăm puncte care să ne permită să ieşim din grupă„, a spus Edi Iordănescu. „Să ne calificăm din grupe şi tot ce va veni va fi din ce în ce mai frumos„, a spus şi Valentin Mihăilă.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă și vom juca fiecare meci la victorie„, a spus şi Dennis Man. Doar pe Anglia a învins-o România la un EURO, acum 24 de ani, când a trecut de grupă.

Cu siguranță, eu sper cu cât mai multe (n.r. – număr de victorii)„, a spus Denis Alibec. „Să dăm tot ce avem mai bun!„, a spus şi Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și