Închide meniul
Video

Au poftă de victorie! Tricolorii care au făcut senzaţie în Italia sunt gata să „cucerească” Germania la EURO 2024

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2024, 20:37

Reclamă

Au poftă de victorie

Dennis Man, la naţionala României / AntenaSport

Cu spiritul Italiei, regina Europei din 2021, la atac! Naţionala „romena” se bazează la EURO pe nucleul jucătorilor dezvoltaţi în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man si Mihăilă au avut un sezon perfect cu Parma, alături de care au promovat de pe primul loc în Serie A. Reuşitele de la Parma şi calificarea la EURO, cu naţionala, le dau curaj şi în Germania.

Reușitele îți dau moral, îţi dau încredere. Echipa juca bine, noi jucam bine. Vii la echipa națională doar cu încredere„, a declarat Valentin Mihăilă.

Simt că sunt mai experimentat, mai copt, față de când am plecat în Italia. M-am schimbat foarte mult„, a spus Dennis Man.

Puşcaş, Nedelcearu, Marius Marin şi Răzvan Marin vin şi ei din Italia, iar grupul excepţional îi dă forţă României la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

(Care va fi arma secretă a naţionalei la EURO?) Grupul şi starea de spirit a acestei echipe„, a reacţionat şi Marius Marin.

Sunt atuuri pe care le avem. Dar cred că coeziunea, omogenitatea„, l-a completat Edi Iordănescu.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și