Închide meniul
Video

Au poftă de victorie! Tricolorii care au făcut senzaţie în Italia sunt gata să „cucerească” Germania la EURO 2024

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2024, 20:37

Reclamă

Au poftă de victorie

Dennis Man, la naţionala României / AntenaSport

Cu spiritul Italiei, regina Europei din 2021, la atac! Naţionala „romena” se bazează la EURO pe nucleul jucătorilor dezvoltaţi în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man si Mihăilă au avut un sezon perfect cu Parma, alături de care au promovat de pe primul loc în Serie A. Reuşitele de la Parma şi calificarea la EURO, cu naţionala, le dau curaj şi în Germania.

Reușitele îți dau moral, îţi dau încredere. Echipa juca bine, noi jucam bine. Vii la echipa națională doar cu încredere„, a declarat Valentin Mihăilă.

Simt că sunt mai experimentat, mai copt, față de când am plecat în Italia. M-am schimbat foarte mult„, a spus Dennis Man.

Puşcaş, Nedelcearu, Marius Marin şi Răzvan Marin vin şi ei din Italia, iar grupul excepţional îi dă forţă României la EURO.

Reclamă
Reclamă

(Care va fi arma secretă a naţionalei la EURO?) Grupul şi starea de spirit a acestei echipe„, a reacţionat şi Marius Marin.

Sunt atuuri pe care le avem. Dar cred că coeziunea, omogenitatea„, l-a completat Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:48

Kylian Mbappe, câştig de cauză în scandalul cu PSG! Suma uriaşă pe care trebuie să i-o plătească fostul club

13:22

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini! Italianul avea cel mai mare salariu din lume

13:15

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru dubla naţionalei cu Kosovo și Cipru!

13:08

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

12:48

Basarab Panduru nu a înțeles o schimbare făcută de Gigi Becali la pauza meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu l-aș fi băgat niciodată”

12:10

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol
Citește și