Închide meniul
Video

Au poftă de victorie! Tricolorii care au făcut senzaţie în Italia sunt gata să „cucerească” Germania la EURO 2024

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2024, 20:37

Reclamă

Au poftă de victorie

Dennis Man, la naţionala României / AntenaSport

Cu spiritul Italiei, regina Europei din 2021, la atac! Naţionala „romena” se bazează la EURO pe nucleul jucătorilor dezvoltaţi în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man si Mihăilă au avut un sezon perfect cu Parma, alături de care au promovat de pe primul loc în Serie A. Reuşitele de la Parma şi calificarea la EURO, cu naţionala, le dau curaj şi în Germania.

Reușitele îți dau moral, îţi dau încredere. Echipa juca bine, noi jucam bine. Vii la echipa națională doar cu încredere„, a declarat Valentin Mihăilă.

Simt că sunt mai experimentat, mai copt, față de când am plecat în Italia. M-am schimbat foarte mult„, a spus Dennis Man.

Puşcaş, Nedelcearu, Marius Marin şi Răzvan Marin vin şi ei din Italia, iar grupul excepţional îi dă forţă României la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

(Care va fi arma secretă a naţionalei la EURO?) Grupul şi starea de spirit a acestei echipe„, a reacţionat şi Marius Marin.

Sunt atuuri pe care le avem. Dar cred că coeziunea, omogenitatea„, l-a completat Edi Iordănescu.

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și