Închide meniul

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 11:57

Reclamă
Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: "Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme"

Toni Kroos, în meciul Germania - Scoţia, la EURO 2024 / Profimedia

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani. Germanul îşi va încheia cariera după EURO 2024, acolo unde a debutat cu victorie alături de naţionala Germaniei, în meciul cu Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos a jucat deja ultimul meci în tricoul celor de la Real Madrid. El şi-a încheiat cariera la nivel de echipe de club cu victoria din finala UEFA Champions League de pe Wembley. Real Madrid a învins-o atunci pe Borussia Dortmund cu 2-0.

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

Ajuns la 34 de ani, Toni Kroos a luat decizia de a se retrage, chiar dacă foarte mulţi oameni sunt de părere că ar fi putut să mai joace câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Mijlocaşul german este de acord cu acest lucru, dar nu şi-a dorit să ajungă în postura în care să joace prea mult şi lumea să se întrebe de ce mai continuă, fiind de părere că acesta este cel mai bun moment:

„Când începi să joci fotbal la 6 ani și o faci până la 34, este o decizie foarte grea. Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme câțiva ani și poate așa e.

Reclamă
Reclamă

Dar nu vreau să ajung în situația în care oamenii să spună ‘Pfff, de ce mai joacă?’. Așa că am ales cel mai bun moment, iar acela este acum”, a declarat Toni Kroos, potrivit givemesport.com.

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Gary Lineker şi Alan Shearer au avut un dialog genial despre România înainte de EURO 2024. Alături de Micah Richards, aceştia au analizat grupa „tricolorilor” de a turneul final din Germania.

Inevitabil, în momentul în care s-a ajuns la echipa lui Edi Iordănescu, englezii şi-au adus aminte de victoria României de la EURO 2000, atunci când „tricolorii” s-au impus cu 3-2, graţie unui penalty transformat de Ionel Ganea în minutul 89 al partidei de la Charleroi.

Reclamă

Gary Lineker: „România. Ai amintiri neplăcute cu ei, Alan.”

Alan Shearer: „La EURO 2000, nu? Phil Neville a făcut penalty şi ei au preluat conducerea. Uh, de ce mi-ai adus aminte, Iisuse Hristoase (n.r. râde)”.

Gary Lineker: „Scuze, mi-a venit în minte, nu ştiu de ce (n.r. râde).”

Cei trei au fost impresionaţi şi de faptul că familia Iordănescu are patru mandate la echipa naţională a României:

„Antrenorul este interesant, Iordănescu. E la echipă din 2022. Ştiaţi că tatăl lui, Anghel, a fost selecţionerul României în trei mandate? Este al patrulea mandat al familiei. E ceva, nu-i aşa?”, a mai spus Gary Lineker, în cadrul podcastului „The Rest is Football”, după care a întrebat „Credeţi că este cea mai slabă grupă pe hârtie?”. Răspunsul ferm al lui Alan Shearer a venit imediat: „Da”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și