Închide meniul

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 11:57

Reclamă
Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: "Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme"

Toni Kroos, în meciul Germania - Scoţia, la EURO 2024 / Profimedia

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani. Germanul îşi va încheia cariera după EURO 2024, acolo unde a debutat cu victorie alături de naţionala Germaniei, în meciul cu Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos a jucat deja ultimul meci în tricoul celor de la Real Madrid. El şi-a încheiat cariera la nivel de echipe de club cu victoria din finala UEFA Champions League de pe Wembley. Real Madrid a învins-o atunci pe Borussia Dortmund cu 2-0.

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

Ajuns la 34 de ani, Toni Kroos a luat decizia de a se retrage, chiar dacă foarte mulţi oameni sunt de părere că ar fi putut să mai joace câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Mijlocaşul german este de acord cu acest lucru, dar nu şi-a dorit să ajungă în postura în care să joace prea mult şi lumea să se întrebe de ce mai continuă, fiind de părere că acesta este cel mai bun moment:

„Când începi să joci fotbal la 6 ani și o faci până la 34, este o decizie foarte grea. Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme câțiva ani și poate așa e.

Reclamă
Reclamă 4

Dar nu vreau să ajung în situația în care oamenii să spună ‘Pfff, de ce mai joacă?’. Așa că am ales cel mai bun moment, iar acela este acum”, a declarat Toni Kroos, potrivit givemesport.com.

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Gary Lineker şi Alan Shearer au avut un dialog genial despre România înainte de EURO 2024. Alături de Micah Richards, aceştia au analizat grupa „tricolorilor” de a turneul final din Germania.

Inevitabil, în momentul în care s-a ajuns la echipa lui Edi Iordănescu, englezii şi-au adus aminte de victoria României de la EURO 2000, atunci când „tricolorii” s-au impus cu 3-2, graţie unui penalty transformat de Ionel Ganea în minutul 89 al partidei de la Charleroi.

Reclamă

Gary Lineker: „România. Ai amintiri neplăcute cu ei, Alan.”

Alan Shearer: „La EURO 2000, nu? Phil Neville a făcut penalty şi ei au preluat conducerea. Uh, de ce mi-ai adus aminte, Iisuse Hristoase (n.r. râde)”.

Gary Lineker: „Scuze, mi-a venit în minte, nu ştiu de ce (n.r. râde).”

Cei trei au fost impresionaţi şi de faptul că familia Iordănescu are patru mandate la echipa naţională a României:

„Antrenorul este interesant, Iordănescu. E la echipă din 2022. Ştiaţi că tatăl lui, Anghel, a fost selecţionerul României în trei mandate? Este al patrulea mandat al familiei. E ceva, nu-i aşa?”, a mai spus Gary Lineker, în cadrul podcastului „The Rest is Football”, după care a întrebat „Credeţi că este cea mai slabă grupă pe hârtie?”. Răspunsul ferm al lui Alan Shearer a venit imediat: „Da”.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și