Închide meniul

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 22:53

Reclamă
Fratele lui Radu Drăguşin, „lider de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

Fratele lui Radu Drăguşin, "lider" de galerie înainte de România - Ucraina

Fratele lui Radu Drăguşin, în centrul fanilor români în Germania/ Instagram Şut şi gol

Fratele lui Radu Drăguşin a fost „lider” de galerie înaintea duelului dintre România şi Ucraina. Fanii români au luat cu asalt Germania, iar Alex Drăguşin a fost surprins în centrul suporterilor naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se apropie de debutul la Campionatul European din Germania. „Tricolorii” se vor duela cu Ucraina, luni, de la ora 16:00, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina

Fratele lui Radu Drăguşin se află deja în Germania, pentru a susţine România. Peste 30.000 de fani români sunt aşteptaţi în tribunele arenei din Munchen, pentru meciul cu Ucraina.

Cu o zi înainte de meci, fanii români au luat cu asalt oraşul în care România va debuta la EURO 2024. Suporterii naţionalei au început să cânte pe străzi, iar în centrul fanilor a fost surprins Alex Drăguşin, fratele celui mai scump jucător român din istorie.

Arena din Munchen va fi plină la ora de start a duelului dintre România şi Ucraina. Toate cele 70.000 de bilete puse în vânzare au fost cumpărate, cu mult înainte de startul turneului final.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ȘUT&GOL 🇷🇴 (@_sutsigol)

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

„România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Reclamă

Naţionala României a plecat cu trenul spre Munchen de la Wurzburg duminică dimineaţă. Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu au fost păziţi foarte atent pe peron de către oamenii legii.

Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

Fanii tricolori au dat recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari.

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

„România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și