Închide meniul

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 22:53

Reclamă
Fratele lui Radu Drăguşin, „lider de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

Fratele lui Radu Drăguşin, "lider" de galerie înainte de România - Ucraina

Fratele lui Radu Drăguşin, în centrul fanilor români în Germania/ Instagram Şut şi gol

Fratele lui Radu Drăguşin a fost „lider” de galerie înaintea duelului dintre România şi Ucraina. Fanii români au luat cu asalt Germania, iar Alex Drăguşin a fost surprins în centrul suporterilor naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se apropie de debutul la Campionatul European din Germania. „Tricolorii” se vor duela cu Ucraina, luni, de la ora 16:00, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina

Fratele lui Radu Drăguşin se află deja în Germania, pentru a susţine România. Peste 30.000 de fani români sunt aşteptaţi în tribunele arenei din Munchen, pentru meciul cu Ucraina.

Cu o zi înainte de meci, fanii români au luat cu asalt oraşul în care România va debuta la EURO 2024. Suporterii naţionalei au început să cânte pe străzi, iar în centrul fanilor a fost surprins Alex Drăguşin, fratele celui mai scump jucător român din istorie.

Arena din Munchen va fi plină la ora de start a duelului dintre România şi Ucraina. Toate cele 70.000 de bilete puse în vânzare au fost cumpărate, cu mult înainte de startul turneului final.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ȘUT&GOL 🇷🇴 (@_sutsigol)

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

„România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Reclamă

Naţionala României a plecat cu trenul spre Munchen de la Wurzburg duminică dimineaţă. Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu au fost păziţi foarte atent pe peron de către oamenii legii.

Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

Fanii tricolori au dat recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari.

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

„România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și