Închide meniul

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 13:53

Reclamă
Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024

Carlos Alcaraz şi Rafael Nadal - Getty Images

Carlos Alcaraz a vorbit despre participarea alături de Rafael Nadal la proba de dublu de la Jocurile Olimpice 2024. Numărul 2 ATP abia aşteaptă să înveţe din experienţa alături de Rafa, câştigător a 22 turnee de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz, 21 ani, triplu campion de Grand Slam, pe trei suprafeţe diferite, va reveni la Roland Garros pentru turneul individual şi cel de dublu masculin de la Jocurile Olimpice, după ce la începutul lunii s-a impus în Grand Slam-ul parizian.

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

Nadal a cucerit aurul olimpic la simplu în 2008 şi la dublu în 2016, dar campionul iberic de 38 ani va juca doar la a treia lui Olimpiadă.

„Nu mă aşteptam să joc dublu la Jocurile Olimpice alături de Nadal. Este un moment unic pentru mine şi bineînţeles sunt foarte fericit de asta. Vom vedea cum va merge, dar va fi un moment grozav. Cinstit, simt că el mă va învăţa cum să gestionez totul.

Sunt un tip tânăr care are nevoie să se maturizeze ca jucător, dar ca şi om. Va fi şi prima mea Olimpiadă. Totul este nou pentru mine, aşa că mă aştept să învăţ multe de la el'”, le-a spus Alcaraz, luni, reporterilor.

Reclamă
Reclamă 4

Nadal a anunţat deja că nu va juca la Wimbledon pentru a se pregăti în vederea JO 2024, în timp ce Alcaraz joacă marţi seara la turneul pe iarbă de la Queen’s Club, de pregătire a participării la Wimbledon, unde îşi va apăra titlul.

Turneul olimpic de tenis este prevăzut la Paris între 27 iulie şi 4 august.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și