Închide meniul

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 13:53

Reclamă
Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024

Carlos Alcaraz şi Rafael Nadal - Getty Images

Carlos Alcaraz a vorbit despre participarea alături de Rafael Nadal la proba de dublu de la Jocurile Olimpice 2024. Numărul 2 ATP abia aşteaptă să înveţe din experienţa alături de Rafa, câştigător a 22 turnee de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz, 21 ani, triplu campion de Grand Slam, pe trei suprafeţe diferite, va reveni la Roland Garros pentru turneul individual şi cel de dublu masculin de la Jocurile Olimpice, după ce la începutul lunii s-a impus în Grand Slam-ul parizian.

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

Nadal a cucerit aurul olimpic la simplu în 2008 şi la dublu în 2016, dar campionul iberic de 38 ani va juca doar la a treia lui Olimpiadă.

„Nu mă aşteptam să joc dublu la Jocurile Olimpice alături de Nadal. Este un moment unic pentru mine şi bineînţeles sunt foarte fericit de asta. Vom vedea cum va merge, dar va fi un moment grozav. Cinstit, simt că el mă va învăţa cum să gestionez totul.

Sunt un tip tânăr care are nevoie să se maturizeze ca jucător, dar ca şi om. Va fi şi prima mea Olimpiadă. Totul este nou pentru mine, aşa că mă aştept să învăţ multe de la el'”, le-a spus Alcaraz, luni, reporterilor.

Reclamă
Reclamă 4

Nadal a anunţat deja că nu va juca la Wimbledon pentru a se pregăti în vederea JO 2024, în timp ce Alcaraz joacă marţi seara la turneul pe iarbă de la Queen’s Club, de pregătire a participării la Wimbledon, unde îşi va apăra titlul.

Turneul olimpic de tenis este prevăzut la Paris între 27 iulie şi 4 august.

Reclamă

Se va impune Daniel Popa la FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:06

Barbora Krejcikova – Jasmine Paolini LIVE SCORE (16:00), marea finală de la Wimbledon 2024

13:05

Dorit de Farul, Alexi Pitu ar putea ajunge la o echipă importantă din Europa: „Se pregăteşte de transfer”

12:34

Lamine Yamal, după ce a calificat Spania în finala EURO 2024: „Mbappe mi-a cerut tricoul după meci”

12:11

FCSB – U Cluj, 22:00, LIVE TEXT. Campioana României vrea să înceapă cu dreptul noul sezon al Ligii 1

11:54

Oferta pe care a primit-o Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024!

11:51

Tenisul de masă românesc luptă pentru medalii la Jocurile Olimpice 2024: „Suntem aproape de visul nostru dintotdeauna”

1 Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată 2 Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă 3 Cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1! Anunţul făcut după victoria istorică cu Paksi 4 Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB 5 Cum va arăta grila Formulei 1 în 2025 – Analiza lui Adrian Georgescu 6 Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător
Citește și