Închide meniul

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus victoria! Ţara gazdă, prima echipă calificată în optimi la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2024, 20:50 / Actualizat: 19 iunie 2024, 23:33

Reclamă
Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus victoria! Ţara gazdă, prima echipă calificată în optimi la EURO 2024

Germania - Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

Germania - Ungaria 2-0 / Profimedia

Meciul Germania – Ungaria 2-o a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Germania şi Ungaria s-au întâlnit în al doilea meci din Grupa A de la EURO 2024. Partida dintre cele două a fost câştigată de echipa lui Julian Nagelsmann cu 2-0, graţie golurilor marcate de Jamal Musiala şi Ilkay Gundogan. Formaţia lui Julian Nagelsmann este şi prima echipă calificată în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a început fulminant EURO 2024, cu o victorie cu 5-1 împotriva Scoţiei. De partea cealaltă, Ungaria a fost învinsă de Elveţia, cu 1-3, şi are astfel nevoie disperată de un rezultat pozitiv la Stuttgart.

Germania – Ungaria 2-0

Fluier final! Germania a câştigat cu 2-0 în faţa Ungariei şi are 6 puncte după primele 2 etape.

Min. 66: Germania – Ungaria 2-0! Gundogan a înscris cu un șut din interiorul careului!

Min. 45+2: Ungaria a trimis mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată din cauza unui offside.

Reclamă
Reclamă

Min. 44: Jamal Musiala a fost foarte aproape de dublă! Starul lui Bayern Munchen a şutat de la margeinea careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă vinclul porţii Ungariei.

Min. 26: Ocazie uriaşă Ungaria! Manuel Neuer salvează din nou echipa lui Nagelsmann.

Min. 22: Germania – Ungaria 1-0! Jamal Musiala a deschis scorul cu un şut din interiorul careului, după un moment de confuzie în apărarea Ungariei.

Reclamă

Min. 1: Ungaria a avut prima ocazie a meciului, dar Manuel Neuer a intervenit.

Min. 1: A început meciul dintre Germania şi Ungaria.

Echipele de start:

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz.

Rezerve: Anton, Baumann (P), Beier, Can, Fuhrich, Fullkrug, Gross, Henrichs, Koch, Muller, Raum, Sane, Schlotterbeck, ter Stegen (P), Undav.

Ungaria: Gulacsi – Fiola, Orban, Dardai – Bolia, Nagy, Schafer, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga.

Rezerve: Adam, Balogh, Botka, Csoboth, Dibusz (P), Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheisler, Lang, Nagy, Nego, Styles, Szalai, Szappanos (P).

Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024

Aceasta este a 37-a întâlnire directă dintre cele două selecţionate: nemţii s-au impus de 13 ori, maghiarii în 11 rânduri, iar alte 12 partide s-au încheiat la egalitate.

Germania – Ungaria este o reeditare a finalei Campionatului Mondial din 1954. La acea ediţie, cele două selecţionate s-au întâlnit şi în faza grupelor, iar generaţia uriaşă a ungurilor s-a impus cu un incredibil 8-3.

Cele două au ajuns în ultimul act, unde Ungaria a condus cu 2-0 după numai opt minute. RFG a revenit incredibil, s-a impus cu 3-2 şi a câştigat primul ei titlu mondial din istorie.

Un fan german a ajuns la spital după un şut al lui Füllkrug

Un fan german a primit o lovitură atât de puternică de la Niclas Füllkrug în timpul încălzirii încât a trebuit să fie transportat la spital, vineri, chiar înainte de startul meciului de deschidere dintre Germania şi Scoţia (5-1), de la Euro-2024.

Membru al fan clubului Nationalmannschaft, Kai Flathmann (43 de ani) avea biletul în buzunar pentru meciul de deschidere dintre Germania şi Scoţia (5-1), vineri, la München. De fapt, el se afla în primul rând al tribunei Allianz Arena, în spatele porţii din partea stângă, perfect plasat pentru a se bucura de spectacol şi pentru a urmări intrarea pe teren a jucătorilor lui Julian Nagelsmann. Din nefericire pentru el, a ajuns să urmărească meciul cu scoţienii pe telefonul mobil din spital.

„M-am trezit cântând imnul pe o targă şi nu ştiam dacă să râd sau să plâng. A trebuit să renunţ la visul meu de a merge la meciul de deschidere. Dar nu în fiecare zi suferi o fractură de la o lovitură a lui „Fülle””, a declarat fanul, citat marţi de Bild.

Între timp, Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a confirmat incidentul dezvăluit iniţial de tabloidul german, explică agenţia spaniolă de presă EFE. Drept consolare, Füllkrug i-a trimis fanului un tricou semnat, cu un mesaj de scuze, relatează agenţia spaniolă de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și