Închide meniul

Verdictul lui Christoph Daum înainte de Belgia – România: „Jucătorii cheie sunt ei, iar el are calităţi incredibile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2024, 16:45

Reclamă
Verdictul lui Christoph Daum înainte de Belgia – România: „Jucătorii cheie sunt ei, iar el are calităţi incredibile!

Verdictul lui Christoph Daum înainte de Belgia - România

SportPictures / © FOTO: Mircea Rosca via Hepta

Verdictul lui Christoph Daum înainte de Belgia – România. Fostul selecţioner al României a spus că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt jucători cheie pentru naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christoph Daum a avut un discurs elogios şi la adresa lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Stanciu a marcat un gol fabulos în partida cu Ucraina.

Verdictul lui Christoph Daum înainte de Belgia – România

„Jucătorii cheie sunt Dennis Man și Valentin Mihăilă, extremele Parmei în Serie A. Drăgusin, care s-a mutat de la Genoa la Tottenham în pauza de iarnă, oferă stabilitate și e un lider al apărării. Printre jucătorii experimentați și importanți ar trebui să se numere și Andrei Rațiu și Ianis Hagi.

Fostul meu căpitan Nicu Stanciu, care s-a mutat acum în liga arabă a banilor, are calități incredibile. El poate regla ritmul jocului, poate pregăti goluri ca și conducător de joc, cu pase periculoase, și poate apărea chiar el periculos, la finalizare.

Per total, o echipă bine echilibrată, care primește tot sprijinul președintelui Burleanu. România ar trebui să ajungă de data aceasta în faza eliminatorie, având și acel dram de noroc, ca în calificări. Naționala a fost renovată complet de Răzvan Burleanu și de Edi Iordănescu și reprezintă încă o dată cu mândrie imaginea României, a unui fotbal de succes și atractiv”, a spus Christoph Daum pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, a vorbit despre duelul cu Belgia de la Campionatul European.

A fost ușor de gestionat euforia pentru că ne-am construit un mod de lucru, avem un anumit climat, avem băieți de caracter, cu echilibru și profesioniști. Și avem modul nostru de a face lucrurile.

Era normal să avem o euforie, dar după meci am ajuns la hotel, am cinat și ne-am odihnit. Ne-am recuperat fizic și mental, a fost un consum mare, și apoi a urmat procesul de pregătire, care a mers așa cum ne-am dorit.

Reclamă

Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru sport și pentru alte domenii. După primul joc mi s-a părut că românii s-au alăturat din nou echipei naționale, că acest rezultat a adunat poporul, am simțit încredere, unitate, speranță și bucurie. Asta ne motivează.

u am condamnat de-a lungul timpului stările astea diametral opuse. Trebuie să ai mereu echilibru și să crezi mereu în drumul tău. Noi am crezut mereu în munca noastră. Procesul e la fel de important ca rezultatul, Dacă procesul e unul corect, vine și rezultatul. Lumea analizează doar rezultatul, dar în spate e multă muncă. Mă bucur de un grup foarte bun, care mă ajută foarte mult.

Cu siguranță trebuie să avem o strategie, sunt factori pe care nu-i poți influența. Am avut o zi în plus de odihnă, față de ce aveam în preliminarii. Veți vedea mâine ce schimbări vor fi, multe nu vor fi pentru că am avut destul timp pentru a ne recupera”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și