Închide meniul

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 22:16

Reclamă
Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!

Ronald Koeman, înainte de România - Olanda

Profimedia

Ronald Koeman a folosit un ton calm în discursul înainte de România – Olanda, meci ce va fi marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro. Koeman a spus că nu va face multe schimbări în prima echipă, după ce Olanda a pierdut meciul cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman a spus că „acceptă criticile” şi s-a arătat încrezător că Olanda pooate învinge România şi să se califice în sferturile de finală de la EURO 2024.

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda

Nu cred că vom face multe schimbări în unsprezecele de start. Nu trebuie să ne panicăm doar din cauza unui rezultat. Uneori este vorba doar de faptul că adversarii sunt mai buni. Acceptăm criticile şi vrem ca mâine să aducem bucurie fanilor. Am sentimentul că vom arăta o reacţie bună după meciul cu Austria„, a spus Ronald Koeman conform news.ro, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu România.

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în meciul România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Starul lui Liverpool i-a analizat pe tricolori şi a tras concluziile.

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Reclamă
Reclamă 4

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificilă, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

Reclamă

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024!

Selecționata Olandei s-a calificat în „optimile” EURO 2024 după ce a terminat pe locul al 3-lea în Grupa D, cu 4 puncte. Din aceasta au mai făcut parte Austria, Franța și Polonia. Lotul convocat de Ronald Koeman, pentru Campionatul European, este evaluat la suma de 815 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cele mai importante vedete ale Olandei sunt Virgil Van Dijk, Cody Gakpo, Nathan Ake, Xavi Simons, Memphis Depay și Donyell Malen.

Ultima întâlnire directă dintre România și Olanda a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, „Portocala Mecanică” se impunea, cu scorul de 3-0, într-un meci amical. Tricolorii s-au impus o singură dată împotriva Olandei – în preliminariile pentru EURO 2008. Meciul s-a încheiat atunci cu scorul de 1-0, în favoarea României.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și