Închide meniul

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2024, 18:08

Reclamă
Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România - Olanda

Cody Gakpo, în timpul unui meci de la EURO 2024 / Profimediaimages

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în meciul România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Starul lui Liverpool i-a analizat pe tricolori şi a tras concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gakpo este cel mai în formă jucător al lui Ronald Koeman. Atacantul cotat la 50 de milioane de euro a marcat atât împotriva Poloniei, cât şi în eşecul surprinzător cu Austria.

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificilă, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Reclamă
Reclamă 4

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024. Tricolorii revin la Munchen, acolo unde au debutat cu dreptul la turneul final şi au învins Ucraina cu 3-0.

Reclamă

Cu o zi înaintea marelui meci, Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă. Selecţionerul se aşteaptă la o reacţie pe măsură a jucătorilor săi, într-un meci „cu care te înâlneşti o dată în viaţă”.

În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Ceea ce am obţinut până acum nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în acelaşi timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis Edi Iordănescu, înaintea meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, potrivit frf.ro.

România are o singură victorie în cele 14 meciuri împotriva Olandei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și