Închide meniul

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 22:16

Reclamă
Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!

Ronald Koeman, înainte de România - Olanda

Profimedia

Ronald Koeman a folosit un ton calm în discursul înainte de România – Olanda, meci ce va fi marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro. Koeman a spus că nu va face multe schimbări în prima echipă, după ce Olanda a pierdut meciul cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman a spus că „acceptă criticile” şi s-a arătat încrezător că Olanda pooate învinge România şi să se califice în sferturile de finală de la EURO 2024.

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda

Nu cred că vom face multe schimbări în unsprezecele de start. Nu trebuie să ne panicăm doar din cauza unui rezultat. Uneori este vorba doar de faptul că adversarii sunt mai buni. Acceptăm criticile şi vrem ca mâine să aducem bucurie fanilor. Am sentimentul că vom arăta o reacţie bună după meciul cu Austria„, a spus Ronald Koeman conform news.ro, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu România.

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în meciul România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Starul lui Liverpool i-a analizat pe tricolori şi a tras concluziile.

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Reclamă
Reclamă 4

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificilă, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

Reclamă

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024!

Selecționata Olandei s-a calificat în „optimile” EURO 2024 după ce a terminat pe locul al 3-lea în Grupa D, cu 4 puncte. Din aceasta au mai făcut parte Austria, Franța și Polonia. Lotul convocat de Ronald Koeman, pentru Campionatul European, este evaluat la suma de 815 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cele mai importante vedete ale Olandei sunt Virgil Van Dijk, Cody Gakpo, Nathan Ake, Xavi Simons, Memphis Depay și Donyell Malen.

Ultima întâlnire directă dintre România și Olanda a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, „Portocala Mecanică” se impunea, cu scorul de 3-0, într-un meci amical. Tricolorii s-au impus o singură dată împotriva Olandei – în preliminariile pentru EURO 2008. Meciul s-a încheiat atunci cu scorul de 1-0, în favoarea României.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

21:46

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!”

21:41

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania: „Aţi fost parte din povestea noastră”

21:06

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români: „Povestea noastră continuă! Am demonstrat că suntem o familie!”

20:47

Monica Niculescu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Care sunt cele două perechi care vor reprezenta România la dublu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și