Închide meniul

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2024, 14:10

Reclamă
Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, în timpul unui interviu - Antena Sport

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024 ne arată cât de montat este cel considerat unul dintre cei mai mari înotători din istorie, înainte de competiţia majoră de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este una dintre vedetele lotului cu 107 sportivi al României. David va concura la probele de 100 m liber şi 200 m liber şi este unul dintre cei de la care COSR aşteaptă o medalie la Paris.

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

„E atât de greu să te califici la Jocurile Olimpice. Toată lumea vorbeşte despre performanţă, despre medalii şi e de înţeles, însă e o performanţă atât de impresionantă şi doar să te califici aici. Şi voiam să mă folosesc să ne felicit pe toţi cei care suntem aici. Suntem în jur de 100 de sportivi calificaţi.

Voiam să le urez succes. Şi în legătură cu toate aşteptările pe care le are fie mass-media, fie publicul de la noi, noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări, nu ne luăm după aşteptări. Asta voiam să spun, succes nouă şi sperăm că o să vă placă”, a declarat David Popovici.

David Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris. Delegaţia României pleacă duminică spre Jocurile Olimpice 2024, de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici, campion european şi mondial la înot, a fost surprins purtând mască pe aeroportul din Otopeni, cel mai probabil pentru a se proteja cât mai bine înaintea probelor din capitala Franţei.

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024 a fost anunţat de organizatorii excepţionalei competiţii ce va avea loc la Paris. România trimite în Franţa 107 sportivi, dintre care 3 sunt înotători.

David Popovici, Bogdan Stancu şi Rebecca Diaconescu sunt cei trei înotători români care vor lupta pentru performanţe majore la Paris. Ei vor concura la un total de cinci probe. De notat e că David se află la a doua ediţie de Jocuri Olimpice, în timp ce Bogdan şi Rebecca debutează.

Reclamă

David Popovici va concura la probele sale favorite, 100 şi 200 m liber, la care a scris istorie în ultimii an. Rebecca Diaconescu va lua startul la 200 de metri liber, în timp ce Bogdan Stancu va participa la probele de 800 şi 1500 metri liber.

David Popovici va intra pentru prima oară în bazin pe 28 iulie, când vor avea loc seriile şi semifinalele probei de 200 m liber. Finala la 200 de m liber va avea loc pe 29 iulie, în timp ce ultimul act al probei regină de 100 m liber se va disputa pe 31 iulie.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:07

VIDEOLando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei: „Doar m-am conformat!”

17:52

VideoAccident între Lewis Hamilton şi Max Verstappen în Marele Premiu al Ungariei! Ce a spus britanicul imediat după incident

17:35

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și