Închide meniul

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024. Când concurează şi Bogdan Stancu şi Rebecca Diaconescu

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2024, 11:40

Reclamă
Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024. Când concurează şi Bogdan Stancu şi Rebecca Diaconescu

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, înaintea unei probe - Profimedia Images

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024 a fost anunţat de organizatorii excepţionalei competiţii ce va avea loc la Paris. România trimite în Franţa 107 sportivi, dintre care 3 sunt înotători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici, Bogdan Stancu şi Rebecca Diaconescu sunt cei trei înotători români care vor lupta pentru performanţe majore la Paris. Ei vor concura la un total de cinci probe. De notat e că David se află la a doua ediţie de Jocuri Olimpice, în timp ce Bogdan şi Rebecca debutează.

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici va concura la probele sale favorite, 100 şi 200 m liber, la care a scris istorie în ultimii an. Rebecca Diaconescu va lua startul la 200 de metri liber, în timp ce Bogdan Stancu va participa la probele de 800 şi 1500 metri liber.

David Popovici va intra pentru prima oară în bazin pe 28 iulie, când vor avea loc seriile şi semifinalele probei de 200 m liber. Finala la 200 de m liber va avea loc pe 29 iulie, în timp ce ultimul act al probei regină de 100 m liber se va disputa pe 31 iulie.

Programul complet al probelor la care participă Popovici, Stancu şi Diaconescu

Duminică, 28 iulie

Reclamă
Reclamă 4

Luni, 29 iulie

Marți, 30 iulie

Miercuri, 31 iulie

Reclamă
  • ora 22:15 – 100 m liber masculin (finala)

Sâmbătă, 3 august

  • ora 11:00 – 1.500 m liber masculin (serii)
  • ora 18:36 – 1.500 m liber masculin (finala)

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde David Popovici vrea să scrie istorie, a fost analizată de Cesar Cielo Filho, cel care a deţinut recordul probei înaintea fenomentului din România.

Pan Zhanle şi David Popovici sunt favoriţii probei de 100 m de la Paris. Chinezul e deţinătorul recordului mondial, 46:80.

„E interesant să discutăm despre proba de 100 metri liber pentru că s-a schimbat foarte mult. Este vorba și despre tipul de înotător care participă. Acum e total diferit față de cel de la 50 de metri, pe când în trecut nu era așa.

Caeleb Dressel, Ben Proud, Florent Manaudou, chiar și Cam McEvooy au devenit mai puternici, acești băieți au mușchi, sunt puternici. La 100 îl avem pe Kyle Chalmers, care are mușchi și e foarte puternic, dar pe de altă parte îi avem pe David Popovici și pe chinezul Pan Zhanle. Americanul Jack Alexy e și el un tip mare.

E incredibil cât de specifice au devenit aceste probe de-a lungul timpului! Tipul de corp s-a schimbat, vorbind chiar din 2020, când îi aveam pe Chalmers și Dressel, iar acum îl avem pe Popovici versus Pan Zhanle, doi tipi subțiri.

Ce-mi place la Popovici și Zhanle, chiar și la Chalmers, este bătaia de picioare. Ultimii 50 de metri sunt fantastici, nu știu de unde găsesc energia pentru așa ceva, cum își accesează resursele în acele momente ale cursei, dar bătăile de picioare sunt puternice, frumoase, eficiente, în special pentru David Popovici sau Pan Zhanle”, a spus Cesar Cielo Filho, citat de SwimSwam.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și