Închide meniul
Foto

Team Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

Publicat: 22 iulie 2024, 21:55

Reclamă
Team Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

Team Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

Sursa foto: Facebook COSR - Cristian Nistor

Team Romania a efectuat primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Andrei Munteanu şi Mălina Călugăreanu au fost printre sportivii români care au luat contact cu condiţiile de pregătire de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a postat, pe Facebook, imagini de la primele antrenamente efectuate de olimpicii români la Paris.

Team Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

Paris 2024 – TEAM ROMANIA, primele antrenamente!

Vibrația Jocurilor Olimpice pătrunde prin toți porii. Emoțiile sunt diferite, primele antrenamente deja i-au conectat pe sportivii Team Romania la atmosfera de mare competiție.

Canotorii au ieșit astăzi pe apă în Baza nautică Vaires sur Marne, iar echipa tehnică a amenajat corturile unde lotul de canotaj al României, cel mai numeros din TEAM ROMANIA, va avea cartierul general. Primele reglaje, primele impresii, primele observații și cele dintâi sfaturi ale antrenorilor au prins contur.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și George Boroi, secretarul general al COSR, împreună cu Ioana BIVOLARU, ambasadorul României în Franța, și echipa sa din Paris, au vizitat locul de cantonament al canotorilor încă din prima zi de antrenamente, iar canotoarea Secolului XX Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, a fost ghidul înalților oaspeți.

La gimnastică artistică Andrei Munteanu a probat paralele franceze, iar Mălina Călugăreanu a fost en-garde la primele antrenamente olimpice”, a transmis COSR, pe Facebook.

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024 ne-a arătat cât de montat este înotătorul român. Popovivi e considerat unul dintre cei mai mari înotători din istorie.

Reclamă

David Popovici este una dintre vedetele lotului cu 107 sportivi al României. David va concura la probele de 100 m liber şi 200 m liber. El este unul dintre cei de la care COSR aşteaptă o medalie la Paris.

„E atât de greu să te califici la Jocurile Olimpice. Toată lumea vorbeşte despre performanţă, despre medalii şi e de înţeles, însă e o performanţă atât de impresionantă şi doar să te califici aici. Şi voiam să mă folosesc să ne felicit pe toţi cei care suntem aici. Suntem în jur de 100 de sportivi calificaţi.

Voiam să le urez succes. Şi în legătură cu toate aşteptările pe care le are fie mass-media, fie publicul de la noi, noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări, nu ne luăm după aşteptări. Asta voiam să spun, succes nouă şi sperăm că o să vă placă”, a declarat David Popovici.

David Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris. Delegaţia României a ajuns duminică la Paris pentru Jocurile Olimpice 2024, după ce a plecat de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

David Popovici, campion european şi mondial la înot, a fost surprins purtând mască pe aeroportul din Otopeni, cel mai probabil pentru a se proteja cât mai bine înaintea probelor din capitala Franţei.

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024

Programul complet al lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024 a fost anunţat de organizatorii excepţionalei competiţii ce va avea loc la Paris. România a trimis în Franţa 107 sportivi, dintre care 3 sunt înotători.

David Popovici, Bogdan Stancu şi Rebecca Diaconescu sunt cei trei înotători români care vor lupta pentru performanţe majore la Paris. Ei vor concura la un total de cinci probe. De notat e că David se află la a doua ediţie de Jocuri Olimpice, în timp ce Bogdan şi Rebecca debutează.

David Popovici va concura la probele sale favorite, 100 şi 200 m liber, la care a scris istorie în ultimii an. Rebecca Diaconescu va lua startul la 200 de metri liber. Bogdan Stancu va participa la probele de 800 şi 1500 metri liber.

David Popovici va intra pentru prima oară în bazin pe 28 iulie. Atunci vor avea loc seriile şi semifinalele probei de 200 m liber. Finala la 200 de m liber va avea loc pe 29 iulie. Ultimul act al probei regină, de 100 m liber, se va disputa pe 31 iulie.

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF
Citește și