Închide meniul
VIDEO

Larry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 20:45

Reclamă
Larry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia

Porsche Supercup/ Profimedia

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia | Larry ten Voorde a fost cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia. Calificările şi marea cursă vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Calificările sunt sâmbătă, de la ora 12:20, în timp ce marea cursă va fi transmisă în AntenaPLAY duminică, de la 12:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry King a câştigat etapa precedentă, din Ungaria. Marvin Klein s-a clasat pe locul secund, în timp ce Haverkort a completat podiumul.

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia

Update 20:45: Olandezul Larry ten Voorde s-a clasat pe primul loc în antrenamentele etapei Porsche Supercup din Belgia! Pe 2 s-a clasat compatriotul lui, Robert de Haan, iar pe 3 colegul de echipă al lui Ten Voorde, francezul Marvin Klein.

Update 19:45: Au început antrenamentele din etapa Porsche Supercup din Belgia

Reclamă
Reclamă 4

Antrenamentele din etapa din Porsche Supercup din Belgia vor fi live în AntenaPLAY, vineri, de la ora 19:45.

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 12:20, în timp ce marea cursă va fi duminică, de la 12:45, pe canalul dedicat din AntenaPLAY.

Aceasta este a şasea etapă din Posrche Supercup, după cele desfăşurate deja la Imola, Monte Carlo, Spielberg, Silverstone şi Budapestea.

Reclamă

Următoarea etapă se va desfăşura în Olanda, în perioada 23 – 25 august. Ultima etapă va avea loc la Monza, în perioada 30 august – 1 septembrie.

Larry ten Voorde este lider în clasamentul piloţilor din Porsche Supercup, având 109 puncte, după cinci runde disputate. Olandezil este urmat în clasament de Harry King, cel care are 99 de puncte. Podiumul este completat de francezul Marvin Klein, acesta având 86 de puncte acumulate.

Larry ten Voorde este favorit să triumfe în Belgia, după ce a triumfat în primele patru curse din acest sezon. În etapa precedentă, liderul la zi din clasamentul piloţilot din Porsche Supercup s-a clasat pe locul şapte, în spatele colegului de echipă Alessandro Ghiretti.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și