Închide meniul

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 21:32

Reclamă
Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic/ Profimedia

Novak Djokovic a transmis un mesaj ferm despre retragere, înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul a transmis că nu se gândeşte la acest aspect, fiind concentrat pe competiţia de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-ar putea duela cu Rafael Nadal, în turul secund de la Jocurile Olimpice. În primul tur, Nole se va duela cu Matthew Ebden.

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic a transmis că nu ia în calcul să se retragă şi vrea să se bucure de tenis cât de mult mai poate. Acesta a recunoscut că se face un schimb de generaţii, fiind de părere că Janick Sinner şi Carlos Alcaraz sunt cei mai buni jucători ai lumii, în acest moment.

„Nu am retragerea în minte, ca să fiu sincer. Desigur, există o schimbare de generații. Îi ai pe Alcaraz și Jannik Sinner, care momentan sunt cei mai buni jucători din lume, pe merit.

Ei joacă la un nivel foarte înalt, în special anul acesta. Sunt foarte tineri și vor duce greul acestui sport în viitor. Dar am fost prezent pentru schimbarea multor generații în ultimii 15 ani și îmi place să văd asta.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, cred că este grozav că încă mai pot juca Nadal sau alți veterani precum Wawrinka, care au câștigat mai multe turnee de Grand Slam și și-au făcut un nume important în sport.

Cred că asta adaugă și mai multă semnificație și atenție sportului nostru și cred că este un echilibru frumos. Desigur, sfârșitul este mai aproape decât începutul, știu asta, chiar și pentru mine personal. Dar încă îmi place competiția și voi continua până când nu mă mai bucur de ea”, a declarat Novak Djokovic, conform metro.co.uk.

Novak Djokovic – Rafael Nadal, posibil duel în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic – Rafael Nadal e un posibil duel în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul, locul 2 ATP, şi spaniolul, în prezent numărul 161 mondial, s-ar putea înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin de la turneul olimpic de tenis de la Paris, conform tragerii la sorţii care a avut loc joi.

Reclamă

Djokovic îl va întâlni în primul tur pe australianul Matthew Ebden, iar Nadal va juca împotriva lui Marton Fucsovics, din Ungaria. Dacă se vor impune, cei doi uriaşi ai tenisului vor fi adversari în runda a doua.

Novak Djokovic, 37 de ani, care are în palmares 24 de titluri de Grand Slam, este în căutarea aurului olimpic, singura distincţie care lipseşte din palmaresul său, în timp ce Rafael Nadal, 38 de ani, care a câştigat Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, vine după două sezoane marcate de accidentări.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și