Închide meniul
UPDATE

Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice! Românca, învinsă de Alice Volpi

Publicat: 28 iulie 2024, 15:40

Reclamă
Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice! Românca, învinsă de Alice Volpi

Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice

Mălina Călugăreanu, la Campionatele Europene / Profimedia Images

Sportiva Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei al probei de floretă feminin de la Jocurile Olimpice. Mălina Călugăreanu a fost învinsă cu 15-9 de italianca Alice Volpi. Românca a avut bye în primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mălina Călugăreanu a trecut în turul doi de sportiva japoneză Yuka Ueno, scor 15-13. Pentru calificarea în optimi, Mălina a evoluat împotriva sportivei Alice Volpi, din Italia. Din păcate, ea a trebuit să se recunoască învinsă, italianca obţinând victoria cu 15-9.

Mălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice! Românca, învinsă de Alice Volpi

Update 15:39: Alice Volpi a reuşit să o învingă pe Mălina Călugăreanu cu 15-9! Din păcate, românca părăseşte competiţia

Update 15:34: Mălina se apropiase la două puncte, dar Volpi a reuşit o nouă tuşă şi conduce cu 9-6

Update 15:28: Volpi se distanţează! Scorul e acum 7-2 pentru italiancă

Reclamă
Reclamă 4

Update 15:26: Italianca are un start mai bun. Conduce cu 3-1

Update 15:23: A început duelul Mălinei Călugăreanu cu Alice Volpi

Tot duminică, Ionela Cozmiuc şi Gianina Van Groningen s-au calificat în semifinalele probei dublu vâsle, categoria uşoară, după ce au terminat la aproape 10 secunde în faţa echipajului de pe locul 2, din Statele Unite.

Reclamă

România a fost urmată în seria sa de SUA şi Peru. Tot la canotaj, echipajul de dublu rame masculin (M2-), format din Florin Arteni şi Florin Lehaci, s-a clasat pe locul 2 în seria sa, asigurându-şi calificarea directă în semifinale.

România e în semifinale şi la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Româncele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-au calificat fără emoţii în semifinalele probei feminine de dublu rame feminin. Ele au câştigat detaşat a doua serie.

Vrînceanu şi Anghel au fost cronometrate cu timpul de 7 min 24 sec 27/100, fiind urmate la circa patru secunde de echipajul irlandez (7:28.22).

Primele trei echipaje din fiecare serie se califică în semifinale, restul urmând să ia startul în recalificări, relata agerpres.ro.

Semifinalele probei sunt programate pe 31 iulie (11:54).

Tot duminică, David Popovici a obţinut cel mai bun timp din serii la 200 de metri liber! David Popovici a avut timpul 1:45:65. David Popovici a concurat în a 4-a serie la 200 de metri liber.

„Fenomenul” a făcut o cursă fantastică, fiind, la un moment dat, foarte aproape de timpul de record mondial. 1:42:00 este timpul recordului mondial în proba de 200 de metri liber. Germanul Paul Biederman a stabilit acest record mondial în 2009.

Tot duminică, Bernadette Szocs a învins-o fără probleme, cu 4-1, la tenis de masă, pe jucătoarea din Singapore Jingyl Zhou. A fost primul meci la simplu pentru Bernadette Szocs, după ce a obţinut sâmbătă o victorie la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Farul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele”, aproape de naţională

18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și