Închide meniul

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

Publicat: 28 iulie 2024, 12:31

Reclamă
România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice!

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel / Profimedia Images

România e în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Româncele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-au calificat fără emoţii în semifinalele probei feminine de dublu rame feminin. Ele au câştigat detaşat a doua serie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vrînceanu şi Anghel au fost cronometrate cu timpul de 7 min 24 sec 27/100, fiind urmate la circa patru secunde de echipajul irlandez (7:28.22).

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice!

Primele trei echipaje din fiecare serie se califică în semifinale, restul urmând să ia startul în recalificări, relatează agerpres.ro.

Semifinalele probei sunt programate pe 31 iulie (11:54).

Tot duminică, David Popovici a obţinut cel mai bun timp din serii la 200 de metri liber! David Popovici a avut timpul 1:45:65. David Popovici a concurat în a 4-a serie la 200 de metri liber.

Reclamă
Reclamă 4

„Fenomenul” a făcut o cursă fantastică, fiind, la un moment dat, foarte aproape de timpul de record mondial. 1:42:00 este timpul recordului mondial în proba de 200 de metri liber. Germanul Paul Biederman a stabilit acest record mondial în 2009.

Tot duminică, Bernadette Szocs a învins-o fără probleme, cu 4-1, la tenis de masă, pe jucătoarea din Singapore Jingyl Zhou. A fost primul meci la simplu pentru Bernadette Szocs, după ce a obţinut sâmbătă o victorie la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu.

 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:24

România s-a calificat în finala probei de patru rame feminin de la Jocurile Olimpice 2024!

14:10

David Popovici i-a uimit pe francezi la Jocurile Olimpice 2024! Cum a fost numit românul după calificarea în semifinale

14:07

Reacţia lui David Popovici după ce s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp!

13:54

Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

13:42

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

13:37

Mălina Călugăreanu s-a calificat în turul doi la floretă feminin, la Jocurile Olimpice

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și