Închide meniul

Rafael Nadal – Novak Djokovic, „şocul” din turul doi de la Jocurile Olimpice 2024! Nadal, mesaj special despre duelul stelar

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2024, 20:37

Reclamă
Rafael Nadal – Novak Djokovic, „şocul din turul doi de la Jocurile Olimpice 2024! Nadal, mesaj special despre duelul stelar

Rafael Nadal - Novak Djokovic este "şocul" de la Jocurile Olimpice 2024

Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimediaimages

Meciul Rafael Nadal – Novak Djokovic va fi „şocul” din turul doi de la Jocurile Olimpice 2024. Cele două legende ale tenisului se vor duela pentru a 60-a oară. „Nole” conduce cu 30-29 înaintea duelului stelar de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a câştigat duminică primul său meci de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris, învingându-l în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-4, pe ungurul Marcos Fucsovics, iar în turul următor îl va avea ca adversar pe sârbul Novak Djokovic.

Rafael Nadal – Novak Djokovic, „şocul” din turul doi de la Jocurile Olimpice 2024

Nadal (38 de ani), care a fost incert pentru proba de simplu de la JO 2024, confirmându-şi participarea abia duminică dimineaţă, a evoluat pe terenul central de la Roland Garros cu un bandaj în jurul coapsei drepte. El s-a impus după aproape două ore şi jumătate de joc în faţa lui Fucsovics, numărul 83 mondial, potrivit agerpres.ro.

Campionul Iberic, care a cucerit 14 titluri dintre cele 22 de titluri de Mare Şlem pe zgura pariziană, va încerca acum să-i spulbere visul marelui său rival Novak Djokovic, care nu a cucerit niciodată aurul olimpic, singurul care lipseşte din impresionantul său palmares.

Bineînţeles că este frumos să joc împotriva unuia dintre cei mai mari doi rivali pe care i-am avut în cariera mea, mai ales pe acest teren. Dar situaţiile sunt complet diferite pentru el, pentru mine. El este foarte competitiv. Eu nu am fost foarte competitiv în ultimii doi ani, aşa că, în acest caz, cred că probabil el este favoritul clar. Voi încerca să dau tot ce am mai bun pe teren şi apoi să vedem cât de departe pot merge şi câte probleme îi pot crea„, a declarat Rafael Nadal.

Reclamă
Reclamă 4

Djokovic (37 ani) l-a învins sâmbătă fără probleme în primul tur, cu 6-0, 6-1, pe australianul Matthew Ebden.

Rafael Nadal a fost de două ori campion olimpic în cariera sa, prima oară la simplu, în anul 2008 la Beijing, iar apoi la dublu, în 2016 la Rio de Janeiro, alături de compatriotul său Marc Lopez. Cei doi i-au învins în finala olimpică de la Rio pe românii Florin Mergea şi Horia Tecău (6-2, 3-6, 6-4).

Sâmbătă, Rafael Nadal a debutat în proba de dublu din cadrul JO 2024, alături de compatriotul său Carlos Alcaraz, campionul en titre de la Roland Garros. Perechea spaniolă a dispus cu 7-6 (7/4), 6-4 de cuplul argentinian format din Maximo Gonzalez şi Andres Molteni.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 29 iul.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09 29 iul.

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01 29 iul.

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:54

EXCLUSIVAlex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

23:42

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și