Închide meniul

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

Publicat: 29 iulie 2024, 13:36

Reclamă
Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

Echipajul feminin de 8+1 / Profimedia Images

Echipajul feminin al României de 8+1 (opt rame cu cârmaci), format din Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu, s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, campioană mondială şi europeană en-titre în această probă, a încheiat parcursul în şase minute, 12 secunde şi 31 de sutimi.

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

Româncele au dominat cursa de la un capăt la altul, fiind urmate de SUA şi Italia, care intră în recalificări, relatează news.ro.

Tot luni, echipajul masculin al României de opt rame cu cârmaci, format din Ştefan Berariu, Constantin Adam, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Claudiu Neamţu, Florin Lehaci, Adrian Munteanu, a ocupat ultimul loc în seria 1 de la Jocurile Olimpice şi va evolua în recalificări.

România a încheiat cursa în cinci minute, 55 de secunde şi 82 de sutimi. Echipa SUA, câştigătoarea seriei, s-a calificat în finală.

Reclamă
Reclamă 4

Echipajul de patru vâsle masculin format din Ioan Prundeanu, Florin Horodişteanu, Leontin Nuţescu, Andrei Lungu a ocupat locul cinci în recalificări şi a ratat astfel calificarea în finala A la Jocurile Olimpice de la Paris.

România a încheiat cursa în cinci minute, 56 de secunde şi 32 de sutimi şi va evolua în finala B. Germania şi Elveţia, ocupantele primelor două locuri în recalificări, s-au calificat în finala A.

Şi echipajul de patru vâsle feminin, format din Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău, Andrada Moroşan, a ratat calificarea în finala A la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

Româncele au încheiat cursa pe locul 4, în şase minute, 33 de secunde şi 84 de sutimi şi vor evolua în finala B. În finala A s-au calificat echipele Elveţiei şi Chinei.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:16

UTA – U Cluj, LIVE SCORE, 19:00! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău! Echipele de start

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

17:42

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

17:30

Câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi la returul „de foc” cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și