Închide meniul

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2024, 12:09

Reclamă
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, la Jocurile Olimpice 2024 - Profimedia Images

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioane olimpice la Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au terminat pe primul loc cursa din seria lor din semifinalele de la Jocurile Olimpice. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au terminat cu timpul 6:51:41.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Româncele s-au clasat pe primul loc din seria lor a semifinalelor. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş le-au devansat pe britanice şi pe norvegience, care s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au avut al patrulea timp din faza semifinalelor.

Cursa româncelor a fost dramatică, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş fiind pe locul patru în seria lor din semifinale cu 350 de metri înainte de final.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

Simona Radiș și Ancuța Bodnar sunt gata să scrie o nouă pagină de istorie la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Cele două canotoare au dat recital în prima zi a competiției supreme care este găzduită de Paris. Campioanele olimpice en-titre au obținut calificarea în semifinalele probei de dublu vâsle cu cel mai bun timp din serii.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar declarau, sâmbătă, după cursa ce le-a dus în semifinale, că nu au fost incomodate de ploaie la cursa de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.

Am venit aici dornice să arătăm că a fost o întâmplare ceea ce s-a petrecut la Szeged, la Europene. Ştim ce ne dorim, nu ne interesează ce fac alţii, aşa cum a spus Antonio, ne-am distrat azi. Suntem obişnuiţi să evoluăm în orice condiţii meteo. Ne place concursul şi aşteptăm finala!”, a afirmat Simona Radiş, conform COSR.

Reclamă

Nu e nici o presiune, nu ne interesează decât să ne facem cursele pe care le-am pregătit. Credem în noi şi aşa cum a zis Simona, ploaia nu ne incomodează. Poate doar un pic valurile de la şalupele care filmează ne-au dezavantajat la jumătatea cursei. Cred că toţi trebuie să avem condiţii egale de concurs!”, a punctat Ancuţa Bodnar, potrivit news.ro.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au câştigat detaşat seria a treia în care au evoluat pentru semifinale, fiind urmate de Cehia şi China.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și